Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet, hogy egymásba szerettün...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy egymásba szerettünk a fiú barátommal?

Figyelt kérdés
Nagyon jóban vagyunk már régóta, de az utóbbi időben különösen. Többet vagyunk együtt, ölelgetjük egymást, volt, hogy együtt is aludtunk és akkor is szorosan átölelt, puszit adott, meg fogta a kezem. Én idáig úgy voltam vele, hogy teljesen barátian állok hozzá, és ezt el is mondtam neki, meg azoknak, akik rákérdeztek, hogy mi van velünk. Viszont kezdek egyre jobban elbizonytalanodni. Ráadásul már három haverja is megkérdezte tőlem, hogy tetszik e nekem, ez azért jelent valamit nem? Az egyikük meg is mondta, hogy örülne, ha összejönnénk. Lehetséges, hogy a részéről is kezd több alakulni barátságnál? Csak félek, mivel idáig azt mondtam neki, csak barátként tekintek rá, elijesztem magamtól. Meg attól is félek, hogy kialakul valami furcsa állapot kettőnk között, esetleg megromlik köztünk a jó viszony. Ezt nagyon nem szeretném. Ti mit tanácsoltok, mit csináljak? 17/L

2017. jan. 26. 23:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez már régóta nem barátság :D Nyugodtan jöjjetek össze, ennél csak jobb lesz.
2017. jan. 26. 23:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát jó :D
2017. jan. 26. 23:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Előttem szólónak van igaza;-)
2017. jan. 27. 06:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is ez már több mint barátság. Mi is aludtunk együtt a legjobb fiú barátommal, de az úgy nézett ki, hogy megpróbáltuk egy mást lerúgni az ágyról. Az pedig, hogy a haverjai ilyenket kérdezgetnek teljes biztosíték. Jöjjetek össze és legyetek boldogok. :)
2017. jan. 28. 16:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
*egymást Bocsánat elírtam
2017. jan. 28. 16:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok! :)
2017. jan. 28. 16:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Akármennyire is van jó barátom, nem alszok vele, nem fogom a kezét és nem csókolgatom. Ez több, mint barátság. A barátság ottk ezdődik, ha nincs köztetek fizikai viszony.
2017. jan. 28. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!