Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nincs téma?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs téma?

Figyelt kérdés
Nyáron megismertem egy fiút,akkor nem sokat beszèlgettünk,viszont 1-2 hete Ő írt rám és azóta minden nap beszèlünk. De àltalában unalmas ilyen szia mizu? Ehhez hasonlókból áll a kommunikációnk. Mit tegyek? Lehet találkoztunk kéne? De az nem "gáz",ha a làny hívja el sétálni? Vagy vàrjam meg míg ő hív el?
2017. jan. 26. 18:03
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia akarsz találkozni? Beülhetnénk mekibe vagy ahova akarsz :) Van kedved?

Innentől már vagy igen vagy nem lesz a válasz

2017. jan. 26. 18:06
 2/10 A kérdező kommentje:
Tudom,de ugye ő a legjobb barátnőm osztálytársa. És azèrt is lenne egy kicsit fura.
2017. jan. 26. 18:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is hívd el. Picit sem fura, ha a barátnőd osztálytársa.
2017. jan. 26. 18:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Elhívhatod, de azért egy kommunikáció általában 2 fél között zajlik (legalább is normál esetben) szóval simán tudnál kérdezni akármilyen érdekességet, pld hogyan képzeli el a 4. dimenziót, véleménye szerint a pizzát miért pont kör alakúra formálták meg, a japánok mennyi okosak, hogy kocka alakú üvegben növesztik a dinnyét és így felveszi a dinnye azt az alakot és könnyebb lesz a szállítása, még a HOldra szállásról is kikérhetnéd a véleményét, de mégsem teszed....
2017. jan. 26. 18:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Csak szeretnék neked szólni, hogy EgyUnalmasAlak válaszain érdemes elgondolkodni.
2017. jan. 26. 18:36
 6/10 anonim ***** válasza:

Én vagyok az 5#

Ettől függetlenül még szerintem hívd el.

2017. jan. 26. 18:37
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat☺
2017. jan. 26. 18:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem tőle,hogy lenne e kedve találkozni. A válasza: Nem tudom. :(
2017. jan. 26. 18:49
 9/10 anonim ***** válasza:
79%

LEgalább megkérdezted, de szerintem ne add fel :), habár ha nem sikerül, akkor is légy rá büszke, hogy legalább a lehetőséget megpróbáltad megteremteni, ez dícséretre méltó!

Ha nem is most rögtön, de mondjuk 1-2 nap múlva biztosan újra próbálkozhatsz szerintem, habár hogyan kérdezted meg?

2017. jan. 26. 18:52
 10/10 A kérdező kommentje:

"Nem lenne kedved találkozni valamikor?"

Szerintem ezutàn inkább megvàrom,míg Ő lèp.

2017. jan. 26. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!