Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

azért mert vannak Dementorok és halálfalók a világon...
Ha néznél Harry Pottert tudnád, de még kicsi vagy hozzá

Mert félt,lehet hogy mással fogsz legózni.
13 ÉVESEN MI A FRANCNAK PASI? Könyörgöm ilyen korba a fiúk rohadt komolytalanok és átbasznak (mer nem mintha idősebb korban nem és vannak kivételek tudom) és nem vagyok feminista

(Bocsi kedves kérdező,hogy itt írom ezt,de betelt a pohár)
ELŐTTEM SZÓLÓK VAGY BÁRKI,AKI LESZÓLTA AZOKAT AKIK 12-13-14-14-16 ÉVESEN KAPCSOLATBA VANNAK,AZOK MOST IDEFIGYELJENEK!
2ÉVE ITT VAGYOK AZ OLDALON KB.NAPI SZINTEN. SZERETEM OLVASGATNI A KÉRDÉSEKET,DE AMI SOK AZ MÁR SOK. ITT MINDEN EMBER PATTOG,HOGY ÍGY MEG ÚGY 13ÉVESEN NEM LEHET KAPCSOLAT. ÉS TAVALY MINDIG ÍRTÁTOK,HOGY EZ 2016,STB.
NA NÉZZÉTEK VISSZA A 2009ES KÉRDÉSEKET,MERT A VISSZAOLVASTAM.DE TI *ÁKOS *LETTELEN *ECIK MINDEN KÉRDÉSNÉL CSAK AZT TUDJÁTOK ÍRNI,HOGY EZ MÉG MENNYIRE KORAI MEG HASONLÓKAT,MONDJÁTOK MÁR MEG HOGY MI A *ASZÉRT NEM TUDTOK NORMÁLISAN VÁLASZOLNI EGY (ÁKOS KÉRDÉSRE.*DIÓTÁK.*ÖKÖM TELE VAN MÁR VELETEK.PONTOZZATOK LE,ELÁRULOM *URVÁRA NEM ÉRDEKEL.
ÉS,HOGY MINEK KAPCSOLAT 13 ÉVESEN? AZÉRT MERT EGY CSOMÓ ISMERŐSÖM 12-14 ÉVESEN JÖTT ÖSSZE A JELENLEGI PÁRJÁVAL,AHOGY A SZÜLEIM IS. A TINÉDZSEREK IS UGYANÚGY LEHETNEK SZERELMESEK. SZERINTEM GONDOLJATOK BELE,HOGY MIKET BESZÉLETEK A *OCSKOS *OFÁTOKKAL,MERT AZ OLYANOK,MINT TI RONTJÁTOK EL EZT AZ EGÉSZ OLDALT.VEGYETEK VISSZA MAGATOKBÓL *LETTELENEK!!
(Nem szoktam csúnyán beszélni,de *urvára felb*sztatok)
Válasz a kérdésre:Normális dolog egy kapcsolatban,hogy félt szerintem.Evvel azt mutatja ki,hogy szeret :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!