Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy családos emberbe lettem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy családos emberbe lettem szerelmes, hogyan tovább? Tönkre fogok menni,17/L

Figyelt kérdés

Már ez előtt a fiú előtt is tönkre voltam depressziós vagyok és lelki sérült persze ezt senki nem tudja....

Találkoztam ezzel az emberrel meloban, tetszettunk egymasnak, szimpatikusak voltunk egymásnak.

Utána kiderült hogy gyereke van és élettársa akkor még nem volt semmi de én tudtam akkor is hogy nekem ez az ember kell.

Beszélgettünk és mondta hogy nem szereti az élettársát de amig nincs más addig jó ő, meg legalább addig a gyereke vele van meg azt is mondta hogy otthagyná ha komoly lenne meg kell ismerni egymást.

Szerintem mindketten ereztuk hogy kár lenne ha nem talalkoznank , megbeszéltük hogy lejönn hozzám.

Hozzá teszem szerintem ezt az embert a párja sehova se engedi csak hétvégén nagy ritkán.

Nekem még nem volt senkim, sehogy sem.

Sokat gondolkoztam ezen hogy bele menjek e egy ilyen dologba hogy családos ember 17 évesen , és mivan ha csak lefektet aztán ott hagy?

De ha csak arra kellenek neki minek farassza magát?

Tudja hogy nehéz eset vagyok és úgyse fekszek le vele addig amíg ott nem hagyja a masikat ezt el is mondtam neki és azt mondta hogy akkor sokat kell még várni... Ezt nem tudom hogy értette de mar nem is érdekel.

Egy csók volt köztünk .

Az élettársa megtudta otthon hogy csajozni volt , azóta beszéltünk feszen másnap és azt mondta hogy majd keres de ne írjak mivel közös a facebookjuk, és látja a párja amit írok.

Egy héten nem írtam , aztán írtam neki hogy írjon ha van mert beszélni akarok vele , nem irt vissza írtam neki hogy tiszta szégyen vagy meg stb és letiltott.

Nem tudom lehet a párja volt, meg elvileg azt is látta hogy a fiú azt írta nekem hogy majd keres....Lassan 3 hónapja nem keres , már nem is fog, lehet hogy mindent én rontottam el azzal hogy írtam neki.

3 hónapja szenvedek, minden nap sírva alszok el.....

És már nem is várom hogy hívjon.

Meg ha hívna se venném fel, tudja jól hogy milyen vagyok de mégis ilyen szemtelen akkor csak hívna fel és mondana el hogy nem kellessz ezek után , de nem.... Be se fejezzük semmi csak eltűnik.

Szerintetek mit csináljak?

A negatív kommentelokre nem vagyok kíváncsi nem vagyok r*b*n* , és ezért nem is lesz senki az mert egy ilyen helyzetbe keveredik, ahhoz sokkal több kell.

2017. jan. 21. 21:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Én javaslom egy jó szakember felkeresését. Mert aki egy szerelmi csalódás miatt idegroncs lesz, az bizony nem normális.

Az pedig, hogy mi vagy, nem attól függ, hogy mi kimondjuk-e vagy sem.

2017. jan. 21. 21:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha kimondjatok ha nem, nem vagyok az.
2017. jan. 21. 21:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyszerű ez, mint egy fogpiszkáló. Rájött, hogy nem fogod magadat könnyen odaadni neki, ezek után már nem is vagy érdekes neki. Örülj neki, lépj tovább.
2017. jan. 21. 21:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tudsz semmit.Én megértem, szenvedik énis de nem tudsz semmit, túl kell lépni az idő lassan behegeszti a sebeket
2017. jan. 21. 21:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Jobb így, ha foglalkoznék vele életem végéig bánnám, igy csak szenvedni fogok életem végéig.
2017. jan. 21. 22:10
 6/7 anonim válasza:
73%

SOHA NEM SZABAD KAPCSOLATBAN ÉLŐVEL VISZONYT FOLYTATNI!

SOHA NEM SZABAD KAPCSOLATBAN LENNI ÉS VISZONYT FOLYTATNI!

Ezt a két aranyszabályt minden körülmény között be kell tartani, ha nem akarja az ember kitenni magát bizonytalan és reménytelen élethelyzetnek. Ezt a hibát sajnos sokan elkövetik s ezzel tovább rontják, a már amúgy is rosszul működő kapcsolatukat és a harmadik fél életét is megnehezítik ezáltal.

Két független fél kapcsolatának kialakulása sem megy mindig zökkenőmentesen, a harmadik fél megjelenése csak bonyolítja a helyzetet. Mindenképpen le kell zárni az aktuális kapcsolatot és csak azután szabad elkezdeni egy másikat. Ezek voltak az általános dolgok.

Ha több érdekel, jelezz. Ha tudok segítek!

2017. jan. 22. 10:08
 7/7 anonim ***** válasza:
A francokat fogsz szenvedni. Jön egy normális kapcsolatod, és elfelejted azt is, hogy valaha ezzel a pasival szóba álltál.
2017. jan. 22. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!