Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könyvet írok egy lánynak, mert szerelmes vagyok belé már két éve. Egyetlen baj van: Nembtudok jó címet kitalálni neki. Tudnátok segíteni benne?
Nem vagyok egy romantikus típus, de én elolvadnék, ha valaki könyvet írna nekem! Még akkor is egy életre megőrizném, ha viszonzatlan szerelem lenne!
Nagy szurkolok nektek!!
En is irtam egy könyvet egy fiúnak.. 😔 tudtam h van köztünk valami.. Ket évet vartam ra.. Ket ev napjait leírtam a könyvbe a gondolatokat.. Aztan ossze jöttünk egy évig voltunk eggyut es azt az egy évet is le irtam a könyvbe.. Aztan jott egy mucsaj es "beleszeretett" jobban mondva lefektette párszor aztan a csaj dobta..ezt is beleiram a könyvbe.. Es a fiu vissza jott hozzam h szeret es megbánta.. De en csak a kezébe nyomtam a könyvet sírva es elmentem.. A cime a könyvnek :
K❤/a dolog ami reménytelennek tunt/ azota neha beszélünk de meg ma is elsírom magam ha ragondolok.. A könyv a mai napig megvan neki.. 😔 szerintem egy nev olyan sablonos.. Nincs valami ami neked is meg neki is sokat jelent? Egy szám? Egy betű? Egy szo? Az jobb lenne ha gyönyörű neve van a lánynak es nem ilyen Sara pl vagy Zsófi akkor jo lehet.. 😉Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!