Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki tetszik DE? (Többi lent 14F)
Amint már írtam tetszik az egyik osztálytársam.Azt vettem észre hogy bejövök neki mert sokat flörtölünk és szemezünk.Amikor rám néz akkor mindig nevet ls mosolyog.
Nem tudom hogyan mondjam.meg neki hogy szeretem?
Hogyha neki is tetszel akkor mindegy , hogy mondod el neki.Esetleg hazakísérhetnéd suli után és megmondod neki. Sok sikert! :)
14/L
Ha összejöttök kis kawaii-k lesztek *.* Egyébként szerintem is személyesen mondd el neki, és arra azért figyelj oda, hogy ne csak ugy ,,vágd hozzá,, hogy szereted, azért inkább fokozatosan mondd el neki, de inkább utalásokat tegyél. Ha csak ugy odaállsz elé, lehet, hogy összezavarodik és időt kér, aztán vagy lesz belőle valami vagy nem :S De az is lehet, hogy ő is akkor elmondja neked, hogy szeret és tényleg kawaii-k lesztek xd (bocsi a személyes gondolatokért xd) Sok sikert ;)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!