Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány aki tetszik DE?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki tetszik DE? (Többi lent 14F)

Figyelt kérdés

Amint már írtam tetszik az egyik osztálytársam.Azt vettem észre hogy bejövök neki mert sokat flörtölünk és szemezünk.Amikor rám néz akkor mindig nevet ls mosolyog.

Nem tudom hogyan mondjam.meg neki hogy szeretem?

2017. jan. 19. 20:58
 1/4 anonim válasza:

Hogyha neki is tetszel akkor mindegy , hogy mondod el neki.Esetleg hazakísérhetnéd suli után és megmondod neki. Sok sikert! :)

14/L

2017. jan. 19. 21:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzővel, szerintem ne chaten mondd meg neki, hanem személyesen:)
2017. jan. 19. 21:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Hívd el randevúkra ismerd meg, majd ha látod,hogy beszélgetések ismerkedések után is bejön a dolog egyszerűen mond el neki mit érzel. Értékelni fogja. Semmiképp se chaten az jellemtelen nem látod az arckifejezését amikor olvassa. nem fogja érezi a bizalmad, mert nem lát nem tud az arcodról olvasni,mert gyáva nyusziként egy képernyő mögé bújsz...:) Ne neten akard megélni a dolgokat hanem személyesen a személyes élmények maradnak meg emlékünkbe :) Sok sikert és tedd meg ne félj nincs veszíteni valód,ne bánd később!
2017. jan. 19. 21:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha összejöttök kis kawaii-k lesztek *.* Egyébként szerintem is személyesen mondd el neki, és arra azért figyelj oda, hogy ne csak ugy ,,vágd hozzá,, hogy szereted, azért inkább fokozatosan mondd el neki, de inkább utalásokat tegyél. Ha csak ugy odaállsz elé, lehet, hogy összezavarodik és időt kér, aztán vagy lesz belőle valami vagy nem :S De az is lehet, hogy ő is akkor elmondja neked, hogy szeret és tényleg kawaii-k lesztek xd (bocsi a személyes gondolatokért xd) Sok sikert ;)

15/L

2017. jan. 19. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!