Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ma vagyok együtt egy hete a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma vagyok együtt egy hete a barátommal! 15 éves vagyok ő 16! Ma megcsókolt! És kérte menjek áthozzájuk. ő eléggé ez a szerelmes típus. És nem tudom mi lesz mert a szülei NEM lesznek otthon csak mi ketten! és mi van ha leakar velem?

Figyelt kérdés

2017. jan. 18. 15:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Menj át hozzájuk ha szeretnél,de NE feküdj le vele. Ha leszeretne mondd azt ,hogy túl korai ez számodra.
2017. jan. 18. 16:34
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Minek ez a sok kamu kifogás tanács?

Át akarsz menni hozzájuk? Ha igen menj. Ha nem akkor mond azt hogy nem szeretnél.

Attól hogy át mész még nem kell lefeküdni vele. Menj át bátran, ha meg akarja akkor mond meg neki hogy nem akarod mert korai stb stb...

2017. jan. 18. 18:27
 13/17 A kérdező kommentje:
na megjöttem :) végül nem történt semmi :) mgcsókolt.. meg hát leakart velem.. de mondtam korai és mondta : oké nem baj szerintem is :)
2017. jan. 18. 20:31
 14/17 anonim ***** válasza:
81%
Cukik vagytok 😊 Sok boldogságot :)
2017. jan. 18. 21:26
 15/17 anonim ***** válasza:
81%
Semmi személyes, de ugye tudod, hogy ha le akar fektetni aztán azt mondod neki, hogy korai és szerinte is akkor miért akart le fektetni????? Ez csak nekem nem világos?
2017. jan. 18. 21:48
 16/17 anonim ***** válasza:
23%

Véletlenül nem Laura a neved? Bocsi, csak ma az egyik ismerősömmel ugyan ez történt és érdekelne....

Bocsi ha nem szeretnél válaszolni erre a kérdésre.

2017. jan. 18. 21:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Régi történet, de kicsit azért meglep. Ha egy hét járás után akarna a barátom lefektetni, akkor tuti, hogy azt gondolnám róla hogy nem komoly a dolog a részéről, hogy csak felszínes kapcsolatra vágyik. Arra én meg nem vagyok vevő.
2018. máj. 14. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!