Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért jönnek be valakinek az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jönnek be valakinek az ilyen lányok?

Figyelt kérdés

Van egy fiú az osztályomban, aki olyan lányokkal jön össze, akik agyon vanna sminkelve, annyira vékomyak, hogy rossz rájuk nézni és vagy 2-3 havonta váltogatja őket. A srác maga meg olyan, hogy egyfolytában magát nézi, ha rosszul áll a haja, addig bíbelődik vele, amíg meg nem csinálja.

Meg azok a lányok iszonyú nagyképűek a semmire.. Egyszerűen nem értem, hogy miért ilyen kelendőek és hogy ez a srác miért csak ilyenekkel jön össze..

2017. jan. 17. 20:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
25%

Van ilyen.. Éretlenek! :)

Gondolom perverz és azoknak a csajoknak nagy seggük nagy mellük van..(Gondolom) Meg bejön neki az 1 kg smink.. Előfordul az ilyen

2017. jan. 17. 20:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Adok egy tanácsot cica! Ne érdekeljen más mit tesz! Nem avatkoznak a te életedbe ,akkor hadd csinálják,amit akarnak. Igen, sokan nem értünk egyet a viselkedésükkel,de attól még azt fogják csinálni,hiába panaszkodunk itt
2017. jan. 17. 20:27
 3/13 anonim ***** válasza:
70%

Így ismeretlenül sem vagy különb náluk.

Te velük foglalkozol - ők magukkal.

Milyen alapon is nézed le őket?

Miért is érdekel, hogy másnak mi jön be?

2017. jan. 17. 20:32
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Te pedig miért az ilyen fiúkkal foglalkozol?
2017. jan. 17. 20:36
 5/13 anonim ***** válasza:
62%
Mert összeillenek. Mind a külsőjükre fordítják a hangsúlyt, hiába van odabent sötétség, magukra dobnak egy kis sminket, egy kis haj bíbelődés, hogy ezzel eltereljék az emberek figyelmét arról, hogy milyen felszínesek. Ez olyan, mint egy real life clickbait. Azt várod, hogy valaki kedveset ismersz meg, mert milyen szép, aztán feltárulkozik a sekélyesség. Azért jön ilyenekkel össze, mert ilyenek kellenek neki. Dekoratív, oké-oké, személyisége nincs, de legalább jól néz ki. Nem tudom, hány éves a srác, de valószínűleg ezeket a lányokat megfektetni is könnyebb. 2-3 hónap kis móka, aztán csere. Sajnálni tudom az ilyen embereket, náluk nincs igazán "szeretlek" csak egy "tetszel". Mert a külsőre mennek, kölcsönösen.
2017. jan. 17. 20:38
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
De tényleg, te miért foglalkozol velük? Ők jól elvannak magukkal foglalkozva, inkább magaddal törődj.
2017. jan. 17. 20:39
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

# 5/5 Időpont ma 20:38

"Mind a külsőjükre fordítják a hangsúlyt, hiába van odabent sötétség"

Szerencse hogy nem vagy előítéletes! :-)

2017. jan. 17. 20:40
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert a srác is ilyen...
2017. jan. 17. 20:49
 9/13 anonim ***** válasza:
49%
Sajnálom, de leginkább így van. Azért fordítanak akkora hangsúlyt a külsőjükre, mert odabent vannak problémák. Így felelnek meg maguknak, kisminkelve, tökéletes hajjal, divatos ruhában. Így teljesednek ki. A sötétséget nem kifejezetten a butaságra értettem. Inkább arra, hogy többet ápolják azt, ami kint van, mint azt, ami bent, ezért felszínessé válhatnak, és másokban is hamarabb fogják keresni a külsőt, mint a belsőt.
2017. jan. 17. 20:50
 10/13 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem neked bejön egy ilyen srac viszont neki ezek jonnek be... Es féltékeny vagy mert te nem vagy ilyen.. 😂 sztem ennyi a sztori... Bantobban kifelyezve rondabbnak erzed magad azoknál a lányoknál es most tamadod oket... DE!!!! Szerintem ne törődj velük egy ideig en is aztcsinaltam.. Mert rondabbnak éreztem magam.. Pedig epp olyan vékony voltam es szep mint ok kevesebb smink nelkul.. Csak ugye nuku önbizalom ezaltala kisugarzasom is nulla volt.. Mar van önbizalmam egy hatalmas egom kisugarzasom.. Es 1kg vakolat/nagy segg/nagy mell nelkul is bejovok az ilyen fiúknak amit te font említettel.. 😉
2017. jan. 17. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!