Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nem baj ha nem akarok a fiúval járni csak irkálni? 13éves lány
Figyelt kérdés
2017. jan. 17. 17:05
1/8 anonim válasza:
Ha nem tisztázod Vele, hogy nem jön be, akkor igen, Baj.
2/8 A kérdező kommentje:
Vagyis hát meg soha nem láttam és csak ugymond irkalni szeretnék vele
2017. jan. 17. 17:12
3/8 anonim válasza:
A te korodban ez a normális..Az lenne fura nekem, ha többet akarnál. De tisztázd ezt a pasival is, nehogy azt gondolja, ebből több is lehet.
4/8 anonim válasza:
Igen elég nagy probléma (mármint nem neked), hanem a másik félnek szokott ez gondot okozni, és jogossan.
Velem is volt ilyen amikor én voltma az aki csak beszélgetni akart, de ugye már többet akart a másik fél ergo én csak hülyítettem akaratlanúl is, vagyis megbántottam.
Fordítva is volt velem ilyen, és tényleg nagyon szarúl esik az embernek, szóval ilyen dumálgatásra inkább szerintem valami barátnőt válasszál.
5/8 A kérdező kommentje:
Mar volt egy pasi aki kiadta magát 14evesnek es utolag mondta hogy 26eves!en 13-14eves fiukkal szeretnék irkálni!Ötlete??:
2017. jan. 17. 17:18
6/8 anonim válasza:
*írkálni.
Én már 13 évesen értelmesebb voltam mint te.Nagyobb szókincsem volt, és nem "írkálgattam" ismeretlenekkel.Élőben csinálj mindent....Akkor az ember net mögötti arcát ismered meg.
Megzabálom, az ilyen kis 13 éveseket, a legtöbb még olyan buta.Vannak kivételei, de kevés.
15
L/l
7/8 anonim válasza:
Azt mondja "irkálni", majd gyere vissza pár év múlva megnézni ezt a kérdést.
8/8 anonim válasza:
14 eves fiu vagyok es most jottem ra hogy 1 ev mennyit szamit. Nem tudom hogy en is ilyen voltam-e regen de ha igen akkor az eleg gaz. Par ev mulva majd nagyot fogsz nevetni a kerdesen es a valaszaidon.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!