Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem így?
Van egy fiu, akibe szerelmes lettem. Minden jel arra mutat, hogy Ő is ugyanígy érez. Tök jó ez a szemezősdi, meg hogy mosolygok egymásra, meg tudjatok az egyéb ilyen dolgok. Simán lehet, hogy a közeli jövőben összejövünk.
Viszont néha ugy érzem, hogy ha összejönnék vele, eltűnne ez a "szikra" vagy mi köztünk. Mert akkor mar tudnánk, hogy egymáséi vagyunk es nem kell küzdeni a másikért. Vagy ezt csak én gondolom így?
Azért gondolom, mert nagyon szeretem Őt es felek, hogy elveszítem.
Volt mar kapcsolatom, de valahogy Ő más. Erősebbek az érzéseim iránta, mint eddig bárki más iránt.
Szóval 2 kerdes:
1. Megmarad az a bizonyos "szikra", ha összejövünk?
2. Miért érzem igy? (Tudom, hogy leírtam, hogy azért, mert felek, hogy elveszítem, csak sztem van valami más magyarázat is)
Szerintem ha összejöttök, akkor is megmarad a szikra :)
Csak szerintem minél hamarabb jöjjetek össze, mert lehet, hogy ezt a szemezgetést stb. megunja és más lány után néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!