Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Szerintetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szerintetek tenyleg jarunk vagy csak látszat?

Figyelt kérdés

Tehat megismetrem egy lanyt. A szuleim is ismertek az o szuleit es evente parszor talalkoztunk. Nekem mar reg ota tetdzett az a lany. Nemreg talalkoztunk 2 honapja es valamiert megadta a telefon szamat.

Irt viberen nekem hogy tetszik e nekem. Mondtam hogy igen. Azt mondta en is tetszek neki. Tehat jarunk.

Azota irogatunk.

De most 1 hete azt csinalja hogy megnezi az uzenetemumet ( a viber kiirja hogy latta) de nem ir semmit.

Pl tegnap irtam neki husz sort o meg annxit ir hogy szia.

De valamikor nem ir semmit !! :( :( ;(

Mit tegyek?

2017. jan. 14. 10:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Az nem járás, hogy kijelentitek, hogy jártok.

Meg kellene vele beszélned, hogy most mi van. Mit szeretne? Szívesen beszélget-e még veled? Találkozna-e veled?

2017. jan. 14. 10:52
 2/2 anonim válasza:
Szerintem ez még a látszat járásnak sem felel meg, ha néha napján írogattok egymásnak. Na meg annál több kell, egy párkapcsolathoz, hogy a két fél szépnek találja a másikat.
2017. jan. 14. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!