Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megteheti a lány az első lépést, ha már a fiú nem teszi?
Én nem nagyon pártolom az afféle : "a lány kezdeményezze dolgot". Azt írtad ,hogy biztosan tudod hogy te is tetszel neki. Az is lehet,hogy túl félős/bizonytalan, jeleket nyugodtan küldj neki, de én fiú barátaimtól tudom , ha egy lány nem csak egy fiú felé küldd jeleket akkor nagyon félreérthető tud lenni a helyzet. Amúgy meg , az én történetemből kiindulva, engem is nézett egy illető aki nekem bejött, nagyon kedves volt, meg láttam rajta hogy néha zavarba jön tőlem stb. Én vettem magamon a bátorságot, és bevallottam neki az érzélmeimet és kiderült , hogy valójában nem jövök be, és azóta furán viselkedik velem. Én azt javaslom,hogy előbb próbáld meg megismerni az illetőt és majd ő megteszi az első lépést;)
Remélem valamennyire tudtam segíteni:-)
Mindkettőtöknél gondok vannak.
Miért akar egy normális csaj egy olyan sráccal kezdeni, aki bátortalan még ahhoz is, hogy kezdeményezzen? Ő fog majd megvédeni téged? Vicces lesz...
Ha te kezdeményezel egy srácnál, akkor már eleve úgy fogja érezni, hogy neki ez jár. Jár az, hogy csakúgy odasétáljon hozzá egy lány nulla cselekedet nélkül. Ráadásul ezzel úgy fogja érezni, hogy a markában tart téged, mivel jobban érdeklődsz, mint ő és bátrabb is vagy. A markában szeretnél lenni? Még a tökeit se tudja rendesen a markában tartani, nemhogy egy lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!