Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?! Elmondjam neki vagy ne?!
A magzat él, joga van az élethez, én teljes mértékben abortusz ellenes vagyok. Rengeteg lehetőség van.
-Felneveled
-Felneveli a barátod
-Közösen nevelitek láthatósági joggal, ha nem vagytok párkapcsolatban
-Egy olyan család neveli fel, aki gyereket szeretne, de nekik sajnos nem lehetséges orvosi okokból (meddőség stb.) miatt.
A szex felelősség, bizonyára tudtátok, hogy a védekezés nem 100%-os soha, vállalni kell egy esetleges terhességet, és nem menekülni csak mert neked úgy könnyebb, hogy megölöd a magzatot.
Ez egy picit olyan, hogy a tanárom szerint rossz vagyok matekből, én pedig úgy próbálom elkerülni az általa adott rossz jegyet, hogy megölöm, ahelyett, hogy mondjuk megoldanám a házit és fejlődni próbálnék.
Szerintem mindenképp informáld. Azért ez nem kis dolog... egy leendő gyermek életéről van szó.
Viszont én úgy gondolom, hogy 19 évesen nem élted még ki magad - ami teljesen normális persze - így egy gyermekkel lekötni magad... ahhoz kell erő, kitartás.
A másik verzióhoz kell lélekerő, s örökre veled marad a tudat, hogy egy ártatlan életnek nem adtál esélyt.
Akárhogy döntesz, senkinek semmi joga ahhoz, hogy szemedre vesse. Te életed, te döntesz.
Minden jót! (Hallgass a szívedre!) :)
F/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!