Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy legyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy legyen köztünk valami?

Figyelt kérdés
Szóval van egy srác akivel régóta jóban vagyok, gyakran találkozunk, mert közös a baráti körünk. Múltkor amikor együtt voltunk páran egy kis találkozón váratlanul elhívott inni csak kettesben. Furcsa volt, mert azt hittem nem jövök be neki és Én se úgy néztem rá, de aznap este minden megváltozott. Teljesen máshogy nézett rám és egyértelműen nyomult, pl. utalást tett arra, hogy ha többet inna megcsókolna... ( azt mondta az italtól bátrabb lesz). A végén ölelkeztünk és azt mondta találkozhatnánk többször. Utána viszont eltűnt és úgy tűnik egytalán nem érdeklem mégse... én viszont eléggé belezúgtam. Mit tegyek? Talán időre van szüksége vagy megijedt?

2017. jan. 11. 10:32
 1/1 okosóra ***** válasza:
Figyelj ide kerlek szepen nahmost a srac szerintem kicsit ugy gondolja jogy bem veszed komolyan es ezert kerul teged mert asziszi hogy te utalod nyugodtan keresd meg es tegyel erte hogy egyutt legyetek
2017. jan. 11. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!