Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő kellett, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő kellett, hogy elfelejtsétek az exeteket?

Figyelt kérdés
Pár hete már nem láttam őt, de minden nap ő jár a fejembe... nagyon bunkó dolgokat vágott a fejemhez a végén viszomt nem tudok nem rà gondolni... hiányzik nagyon és más fiúra nem tudok ránézni hiába lenne jelentkező egyszerűen még nem érzem, hogy képes lennék egy új kapcsolatra ... már facebookról is kitöröltem az ismerőseim közül, de hiába nem tudok róla hetek óta semmit mègis nagyon hiányzik... meg is írtam neki szépen összefoglalva egy szövegben és alpári módon írt vissza olyanokat h nem érezte jól magát velem blablabla amikor ő vitt engem ide-oda meg jött hozzám vitt magukhoz.... nem értem miért ilyenek a férfiak de tényleg

2017. jan. 11. 09:47
 1/4 anonim válasza:
Hát szerintem egy két hónap csak próbáld el terelni a gondolataidat olvass olyan könyvet ami nem emlékeztet rá vagy járkálj el haverokkal hogy el tereljék a gondolataidat... Szerintem
2017. jan. 11. 17:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm megfogadom tanácsod!
2017. jan. 11. 19:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Nehéz. :(

Szia.

A jó dolgokat hagy meg a szívedben, a rosszakat enged el hogy ne kísértésnek.

Nekem 2-év is kevés volt, de kinek mennyi időre van szugsege, embertől fugö és meg nem vagyok túl rajta.

Azt mondjak régit ha van valaki más, ki tudja igaz-e. ?!

Tereld el a gondolataidat, bármi legyen is az segíteni fog :)

2017. jan. 12. 12:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! :)
2017. jan. 12. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!