Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem veszi az adást?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy fiú és szerintem én is tetszem neki. Nagyon sokat beszélünk csak az a baj nem veszi a jeleket hogy TETSZIK nekem. Viszont nem akarom megmondani neki h tetszik mert ha elutasít azt nem nagyon ,,bírnám" ki. De mit csináljak hogy vegye az adást és mondjuk, esetleg megmondja mit érez irántam . ❤😶 A negatív kommenteket nem kérem köszi és a hasznos válaszokra megy a 👍🏿 És előre is köszi 😘.##szerelm? ##mi legyen
2017. jan. 8. 20:11
1/5 anonim 

válasza:

Hát olcsó tévécsatorna árustól énse vennék adást, sőt nem is nézek TV-t szóval soha nem vennék adást.
2/5 A kérdező kommentje:
Mi bajotok? 😂😂
2017. jan. 8. 20:26
3/5 anonim 

válasza:

Semmi csak elfogyott a milka csoki :D Amúgy végre a kérdésre válaszolva has tudni akarod hogy tetszesz neki akkor kérdezz rá hogy mi a szitu.Meg az is lehet hogy azért nem veszi a jeleket mert te nem tetszesz nekíje.
4/5 anonim 

válasza:

Vagy rosszul olvastad, vagy bejössz neki, de félénk és tapasztalatlan. Küldhetsz neki még több jelet és lehetsz vele türelmes, de ha sokat töketlenkedik, úgyis megunod és elveszted az érdeklődésed, akkor meg már mind1.
Ha nagyon bizonytalan vagy, talán ki tudod ármánykodni valami haverjából, hogy mi van. :D
5/5 A kérdező kommentje:
Okes köszi 😘
2017. jan. 8. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!