Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a szivünkből szeretünk?
3. javítom magam xd
Tudod van egy olyan fogalom hogy te, és ha leklónozunk teljesen agyilag meg minden valószínű ő azt fogja hinni hogy ő te, de viszont ha te meghalsz, senkinek nem tűnne fel mert ő pont ugyan azt tudja agyilag is, de gyakorlatilag te magad megszűnnél létezni. Vannak ilyen izék hogy a tudatot meg izét elvileg áttöltik, de ez még fiatal tudomány, szóval az is benne van a pakliba hogy csak lemásolják, mit a telleportelmélet kb. azt is teszi, nem teleportál(személyes véleményem szerint). Szóval ez is olyas téma, de az tény hogy az agyunk 100% át használjuk és nem a 10%-okat mert ha ezt teszed a béka okosabb nálad, de te magad döntöd el hogy kit szeretsz és ezt te magad érzed..
A szeretet a lélekből fakad. Valószínűleg onnan jön ez a nézet, hogy a lélek "lakozási helyét" a szív tájékára vetítették az ókorban.
Az agy az érzelmek megéléséért és a megfelelő cselekvésért felelős.
nekem a papa meg mama aztat mondta, hogy azért a szívünkből, mert ott élnek a szeretetmanók, akik bányásszák a szeretetet, amit aztán legneművé alakítanak és átjárja ezáltal az egész tested, de én megölöm majd ezek a k*va manókat, az én szívembe ne vájkáljon senki sem.
8F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!