Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen haj jön be nektek egy fiún?
Figyelt kérdés
Korral és képekkel ha lehet2017. jan. 7. 12:11
1/9 A kérdező kommentje:
Én 16/f vagyok
2017. jan. 7. 12:12
2/9 anonim 

válasza:

Minden ami nem páva vagy homoszexualitásra utaló.
3/9 anonim válasza:
Nekem a hosszú hajú fiúk jönnek be.:)
4/9 anonim 

válasza:

A nem hátranyalt, hosszúnak titulált, összekontyozott, sünhaj, gomba, de nem is az a brutálisan rövidre nyírt. Szóval az ilyen normális 3-4 cm-es. Bár nyilván nem ez a döntő.
15/l
6/9 anonim 

válasza:

öregem miért raksz fel egymás után többször ugyanolyan kérdést?? itt van ez, utána 2-3 kérdéssel feljebb meg mégegyszer...úgyis törölni fogják
9/9 anonim 

válasza:

Szia, sajnos képet nem tudok linkelni de megpróbálok egy alapos leírást :)
Bejön ha felül picit hosszabb, de ne pávahaj legyen (persze van akinek tök jól áll, ezért nem vetem meg azt sem), látszódjon hogy hosszabb, de ne legyen éles eltérés, hanem inkább átmenetes legyen. Remélem nagyjából érthető :D Akinek meg szép a fejformája annak az is jól áll ha mindenütt ugyanolyan rövid. Szóval ez inkább arc és fejforma kérdése. 15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!