Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Gáz a 16 éves lány és 30 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz a 16 éves lány és 30 éves között lévő párkapcsolat?

Figyelt kérdés
2017. jan. 6. 19:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%
Hát egyáltalán nem gáz. Én tudok olyat,ahol nagyon sok év a korkülönbség. És már 24éve házasok. Még most is boldogok. Úgyh ha igaz szerelem lesz van értelme. De jó meglátás kell,h szerelem-r vagy csak szórakozás.
2017. jan. 6. 20:35
 12/20 anonim ***** válasza:
2 beteg egymásra talált.
2017. jan. 6. 20:42
 13/20 anonim ***** válasza:
Fújdorító egyébkent
2017. jan. 6. 21:33
 14/20 anonim ***** válasza:

10-es: "Nem a kor számít egy kapcsolatban!"

Köszi, most már van mit mondanom a bíróságon!

2017. jan. 6. 21:33
 15/20 anonim ***** válasza:

Eléggé. Mindketten mást akartok az élettől. Ő már családot, esetleg gyereket, te pedig élni szeretnél. Ne pazarold a fiatalkorodat egy sokkal idősebb férfira. Te még kislány vagy, keress hasonló korú srácot.

Ha lenne egy 16 éves lányom biztos, hogy nem engedném meg, hogy egy 30 év körüli férfival járjon.

2017. jan. 7. 01:15
 16/20 anonim ***** válasza:

Imádom ezt az "élni" kell dolgot. Ja mert igaz, hogy 16 évesen inkább dugassa meg magát vagy 20-22 éves koráig minden héten másik pasival.

Ribncosodjon el, hogy ha kidobják egy éves kapcsolatból, akkor 2 hét után már másik pasija legyen, másik pasi pofájába dugja a nyelvét. Mint inkább megtanuljon tisztességes, normális kapcsolatot élni.

MERT ITT AMIRŐL TI BESZÉLTEK, ma már erről szól!

Éljen, lányoknak egyenesen arányos azzal, hogy dugassuk meg magunkat fűvel-fával.

Mennyünk ki minden hétvégén és igyuk le magunkat a sárga földig mert ez a királyság.

Szilveszter este kint voltam kocsmázni és volt ott egy lány, elég kicsi volt, nem tudtam volna megmondani a korát, aztán haverom hallott egy olyant hogy tán 15 éves.

Úgy be volt bszva mint az állat. Ott illegette magát a pasiknak, rázta a seggét, le guggolt, ki tolta a seggét a pasiknak. Hazakísértem haverom, hazamentem, de aztán még visszanéztem a kocsmához.

Mikor bementem, pont a lányról beszéltek, hogy mekkora undorító volt, hogy ott rázta magát mindenkinek, én nem szálltam be a beszélgetésbe csak hallgattam.

Beszélték, hogy hány éves ez 12 vagy 14, mondták, hogy 13 éves.

Haverom mesélte, még akkor mikor ott voltunk, hogy ezt is úgy szét dugták már mint a fene.

A mai fiataloknak ez élet, a bulizás, a csavargás, a pasizás, a dugás.

Én 28 éves vagyok, SOHA A BÜDÖS életben gyereket nem akarok.

Talán volt idő mikor szerettem volna.

Szerintem az, hogy valaki idősebb, nem jelenti azt, hogy ne mehetne le annak az embernek a szintjére. Hiszen manapság valaki mindig le ad az igényeiből, felnőttek között is. Amikor Egyetemista jön össze, akár férfi, akár nő olyannal, aki nem annyira okos. Ott mi lehet a közös téma sokszor.

Ugyan így ha köztük lehet közös téma, akkor miért ne lehetne közös érdeklődése egy 16/30-nak. Nem a kor fogja meghatározni, hogy boldogok lehetnek e együtt vagy sem. Csak mivel a fiatalság fiúk terén is nagyon ráhajt a szexualitásra, ezért bántja az egójukat, hogy egy ilyen fiatal lány mással van együtt, más dughatja meg.

VISZONT: Sok esetben az egykorúval való kapcsolat, pont a kihasználások végett ér véget. És ugyan úgy szét mennek. Én felnőttként már nem játszadoznék egy lánnyal sem.

2017. jan. 7. 12:58
 17/20 anonim ***** válasza:

Nekem meg ez a gáz, ahogy a mai tinédzserek viselkednek, ahogyan felfogják az életet. Nem a 30-as pasit kell vádolni, mikor 20 felett is arról szól a nők élete, hogy csak a helyes pasik kellenek, más nem jó nekik. Egó felnőtt korban is megvan.

Persze, hogy próbálkozik a szerencsétlen 30-as valahol találni egy kis örömet ebben az elcseszett életben!

2017. jan. 7. 13:22
 18/20 anonim ***** válasza:

Kedves 16-os! Félreértetted, amit írtam!

Az "éljen"-t nem úgy kell értelmezni, hogy feküdjön le minden szembejövő emberrel, hanem előtte az élet, ne kösse le magát. Tanuljon, legyen a barátaival. Legyen tinédzser!

2017. jan. 7. 14:52
 19/20 anonim ***** válasza:
Egy pasi mellett nem lehet a barátaival vagy mi? Ez a lekötés akkora baromság. Normális felnőtt emberek is összejárnak a barátaikkal. Nem reális az állításod akkor sem.
2017. jan. 7. 15:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát ez eléggé gáz.
2017. jan. 7. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!