Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék újra az aki voltam?

megértelek, egyáltalán nem nevetséges :( Sajnos tényleg az van hogy sok normális, ragaszkodó srácot maguk köré csavarnak a csajok aztán "lecsicskítanak". (Ez tényleg annyira megalázó, hogy én lehet lek***váznám ott helyben szerelem ide vagy oda.) De szerintem az élet visszaadja nekik amit neked adtak. Nem is értem hogy bírtad ezt 2 évig. :(
A jövőre nézve szerintem ne foglalkozz a lányokkal, ne is írj rájuk úgy a legjobb. Önbizalmat pedig valahol máshol keress (tanulás, sport munka vagy valami ilyesmi). Tudom hülyén hangzik, de szerintem sejtem mit érzel, szeretnél egy társat akibe megbízhatsz, mellé bújhatsz, szerethetsz. Az a rossz hírem van, hogy ilyenkor hajlamos az ember olyanba is beleszeretni akivel nem biztos hogy hosszútávon összejönne. Legalábbis magamon ezt figyeltem meg, ezért én is inkább totális bezárkózás pártján vagyok. :)

Az első szerelemhez: ott ne utáld magad. Te szerelmes lettél ő nem. Ettől nem vagy rossz. Ez a szerelem nem ilyeneken múlik, hogy ha elég jó vagyok, akkor belém szeret. Ez teljesen más.
Az újhoz: azon gondolkodj el mit jelent a bátorság szó. És azon, hogy ez miért a négy nagy erény egyike, olyan dolgokkal van egy szinten, mint a bölcsesség. Valami olyasmi, hogy akkor is képesnek lenni cselekedni, ha félünk, ha nem ismerjük a dolog kimenetelét. A gyávaság az, amikor a félelem elég, hogyne cselekedjen az ember. Bizonyos fokig a felnőtt léthez tartozik merni kockázatot vállalni. Ami nem azt jelent, hogy merni, mert úgyis sikerülni fog. Hanem pont azt, hogy lehet nem fog és akkor is vállalni a kockázatot. Mert lehet a lány nem téged akar. De el kell vinned odáig a történetet, hogy ez kiderüljön.
És végül. Ezek nem teljesen statikus dolgok, hogy kinek ki kell. Valami olyan lendülettel, játékossággal, izgalmas szituációkbat teremtve kellene a lánnyal kapcsolatba kerülnöd, hogy felmenjen kicsit a pulzusa. Akkor van rá esélyen, hogy ha amúgy nem te vagy az esete, akkor valahogy magaddal ragadd.
És még: esetleg gyakorolj kicsit. Valami olyan helyzetekkel, amik túl vannak a komfort zónádon. Pl kérj pénzt az utcán valakitől. érezni fogod, hogy milyen félelem közben cselekedni.
Pontosan tudom, hogy mit érzel. Én csak annyit tudok mondani, hogy amíg nem érzed biztosan, hogy ő az, aki kell, és viszontszeretnéd és bízol benne, addig ne keresgélj. Mármint ez egy fordított reakció. Lehet, hogy az a lány azért játszott veled, mert őt már korábban nagyon becsapták, és most ő akarta ugyanezt tenni. És amit ebből ki akarok hozni, hogy ne félj bízni! Inkább bízz, mint félj! Mert különben senki sem lesz elég jó neked, mert félsz tőlük.
Remélem tényleg hiszel abban, amit mondok. Ugyanezt akár magamnak is írhatnám. Sok sikert!

nem ilyen volt nekem, csak hasonló. Utána kb 2-3 hónap kellett, ahhoz hogy felálljak. Önbizalmat a sport adott, és a jó agyam, tehát tanulás terén mindig sikereim voltak. A 2-3 hónap után olyat tettem mint addig soha, gondoltam most kicsit "csajozok". Ráírtam erre, meg arra a csajra. Nem lettek hónapos kapcsolatok, de egy szintig eljutottam mindig náluk :)
Szedd össze maga, az egyik válaszoló írta a komfort zónás dolgot, szerinted okos ötlet lehet az is. Próbálj rá írni, ismerkedni lányokkal, miközben a félelem dolgozik benned, hogy szokd a helyzetet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!