Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeretett egyáltalán? (többi lent)
Volt egy srác, akibe nagyon szerelmes vagyok mai napig. Róla csak azt kell tudni, hogy nagyon messze lakik,így sosem találkoztunk. De miután megismerkedtünk, a sok beszélgetés után bevallotta, hogy szeret, és én is neki. Nagyon sokáig voltunk együtt(visszagondolva, nem nevezném annak)úgy éreztem végre valaki így szeret és aztán, körülbelül 5 hónap után nagyon eltávolodott tőlem,szinte mintha nem is ismerne, nem jelentenék neki semmit. Mikor ezt az egész dolgot végül sikerült lezárnunk, nagyon bunkó volt velem, kiderült, hogy több dolgot nem mondott el nekem... Végül rákérdeztem, hogy tényleg szeretett-e vagy mire volt ez jó? De elég furcsán terelte a témát...
Ennek az egésznek lassan egy éve, de én még mindig szeretem...
Kérlek szépen, hogy a bunkó rosszat akaró válaszokat mellőzzétek. Előre köszi:))

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!