Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz ez még mindig? 21/F
Próbálok rövid lenni de érthető.
Volt egy "barátnőm" sosem jártunk de több volt köztünk és én nagyon szerelmes voltam ő belé.De kihasznált át vert végig a 1.5 év alatt szenvedtem mellette csak.Hiába volt köztünk testi kapcsolat sose volt az enyém lelkileg.Jó voltam ha nincs ló jó a szamár is alapon.Végén össze vesztünk végleg ekkor hunyt el édesanyám is ez már csak hab volt a tortán.Csúnyán magam alatt voltam az öngyilkosság gondolata járt a fejemben.Hiszen egyedül maradtam mint a kis ujjam se szüleim senkim nem volt.Ez a lány ekkor 15 volt én 18.
És most a lényeg jött egy új lány az életemben ő volt a minden és újra értelmet adott mindennek.Össze kapart kis kanálal a földről ő csinált újra belőlem embert.És sokkal boldogabb voltam ő vele mint az előzővel valaha is voltam.Ez sem volt egyszerű menet sokat kellet küzdeni mind a szülőkkel is azért hogy együtt lehessünk.És nem el ítélést várok hanem tanácsot ő 13 volt mikor meg ismertem én 19.Eszem ágában sem volt össze jönni vele de aztán valahogy így alakult meg bántam? Kicsit sem hiszen boldogabb voltam vele mint eddig bármikor.2 évig voltunk együtt tehát ő most 15 én 21.De vége lett össze jött mással.Nagyon magam alatt voltam miatta hogy ő már többé nem része az életemnek.5 napig enni nem tudtam egy falatot sem mikor vége lett.ő annak idején miattam jött abba az iskolába ahova én jártam én miatta hagytam ott nem volt erőm ahhoz mindennap látnom kelljen.Főleg ahhoz nem hogy azt kelljen néznem hogy mással van.Több mint 1 év után volt közöttünk több.Én voltam az első számára minden téren komoly kapcsolatban is és szerintem ő is nekem aki meg mutatta azt milyen az ha valaki szeret és boldog vagy vele.Mikor vége lett el határoztam hogy itt jagyom ezt a világot.úgy akartam ezt meg tenni hogy vonat elé ugrom de mikor jött a vonat nem tudtam meg tenni tulsagosan is ragaszkodom ehhez a nyomorult élethez bár nem értem minek.De ennek hatására el mentem dolgozni ott hagytam az iskolát.Mind azért hogy anyagilag rendbe jöljek mind azért hogy tovább tudjak lépni.Ha maradok az iskolában erre esélyem sem lett volna.3 hónapja hogy vége már de még mindig eszembe jut és rosszul érzem magam miatta.:( Bár egyre kevesebbszer fordul ez elő de még mindig szenvedek miatta.
Nem tudom képes leszek e tovább lépni és meddig fog ez még tartani mert kezd nagyon elegem lenni.És meddig lesz erőm újra kezdeni mindig mindent kezdek belefáradni.Unalmas már az a story nagyon hogy meg ismerem meg szeretem majd el veszítem....

Ne aggódj! A szakítás márcsak ilyen... Van akit nem visel meg, van akit meg ledönt a lábáról...
Most is fogsz találni egy lányt, aki boldoggá fog tenni. Kicsit szedd össze magad és ismerkedj! :) És folytasd a sulit is, az nagyon fontos! :)
Remélem minden jól alakul! Ne szomorkodj! :)
17L

Szia! Sajnálom nagyon ami történt veled, viszont megértem a helyzetedet.
Én most leszek lassan fél éve a barátnőmmel, első és utolsó is, ezt leszögeztem neki is. Hiába mondja sokszor, hogy sokkal több mindent teszek meg érte, mint amit ő ad nekem... Még ha sokszor így is van, de én szeretem. Ami miatt szoktunk vitatkozni, az az, hogy ami apró dolgokat kérek tőle, azt sem képes teljesíteni. Pedig én testem-lelkem odateszem érte, de nem érdekli sok esetben. Ez sokszor olyan gondolatokat tesz bennem, hogy szakítani kellene, de nincsen erőm megtenni ezt.
De sajnos, ha szakítanánk, én tényleg véget vetnék az életemnek. Nem bírnám feldolgozni egyszerűen, hogy aki pár hónap alatt mindent megtudott a kis nyamvadt életemről így itthagyjon egyik napról a másikra. Egyszerűen nem tudom az életem nélküle elképzelni... Ezzel még meg is ríkattam, hogy ezt így elmondtam nyíltan előtte, de nem sok esetben érdekli, így fontolgatom újra...
Tudom, hogy ez nem segített sokat most a helyzeteden, de próbáltam az én történetem elmondani és így valamelyes szinten erőt adni az újrakezdéshez számodra! További sok sikert mindenhez az életedben!
18F

Szerintem én most csak egy vagyok a sok közül, aki azt mondja neked, hogy majd jobb lesz idővel.
Igaz, én még nem éltem át ennyire veszteséges helyzetet, mint amilyet te, de tudom, hogy amikor lassan négy éve meghalt a nagymamám, akkor eltört valami bennem. Persze kihevertem, mert miért ne, de számomra ez olyan volt, mintha az élet azt mondta volna, hogy "nézd csak drágám, az ott a padló. Tudod, neked ott a helyed." És nagyon nehéz volt kiláballni belőle. Igaz, még eléggé fiatal voltam (11 éves vagy 12), de nem tudtam mit tenni. Azon az éven kerültem át gimnáziumba, egy teljesen más környezetbe. Ott nagyon sokan segített elfeledtetni velem azt, hogy mi történt. Jó, persze nem volt egyszerű. És akkor egyszerűen megvilágosodtam. Persze hosszú változás volt, talán egy éve mondhatom el teljesen, hogy tudok boldog lenni a környezetemhez képest is és jó a világnézetem. Ez alatt a három év alatt még kettő hozzám közálló embert vesztettem el. Azonban képzeld mindig van kiút. Menthetetlenül voltam szerelmes egy fiúba, amikor is kiderült, hogy a barátnőmbe szerelmes. Ez volt az addigi legnagyobb pofára esésem ilyen téren. És aztán még megismételtem egyszer és mostanra tanultam abból, hogy nem lehet mindig minden jó.
"Az élet nem stop-tábla, hogy megállj előtte."
Ezt az idézetet nem rég láttam és most hogy belegondoltam 2017-be, be kellett vallanom, hogy muszáj kilépnem a kis világomból.
Azt hiszed, hogy amint megismered és megszereted elveszted? Gondolkodj! Tegyél meg alaplépéseke, amolyan "szűrő-kérdéseket" és próbálj arra koncentrálni, hogy az élet gyors és neked vele együtt kell futnod! Az élet nem fog megállni, ahogy emészted magad, sőt egyre több mindenről fogsz lemaradni. Lépj túl. Oké, nem könnyű, de határozd el magad és foglalkozz magaddal.
Tudom, nem lett épp két szavas, de remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!