Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lesz az első?
Figyelt kérdés
Milyen lesz az első csókom?
Az osztályban csinálná, további 28 ember szeme láttára+tanár(ezt hogy az osztályban csinálná haveroktól tudom, mesélt nekik rólam)
Éssss hogymondjam félek, de várom, akkor úgy lenne, hogy odajön hozzám megcsókol és bye?
Vagy azoknak akiknek így volt:nektek ez hogy történt?
Városban sajnos nem tudunk találkozni, 50 km a távolság, meg tudom, régi duma, de anyum még félt, nem engedne el 14 évesen egy fiúval kettesben
2017. jan. 2. 17:22
1/8 anonim 

válasza:

OLyan lesz majd, amilyennek megéled.
2/8 anonim 

válasza:

Miért az osztályban?Suli után se tudtok úgy elmenni kettesben, hogy anyud mondjuk ne tudja?(Nem értem miért nem enged el kettesben egy fiúval 14 évesen?)
3/8 A kérdező kommentje:
Suli után sajnos nekem (pénteket kivéve mindig van különórám)neki meg megy rögtöb a busza, 14:25kor van vége a 7.órának, 14:30kor megy is a busza
6 órás napokon(13:20) 13:30kor megy a busza, úgyhogy sajna nem
2017. jan. 2. 18:24
4/8 anonim 

válasza:

6 órás napokon meg a 14:30-al, probléma megoldva
5/8 A kérdező kommentje:
Csak sajnos nincs olyan 6 órás nap, amikor nekem ne lenne semmilyen különórám
2017. jan. 2. 18:35
7/8 anonim 

válasza:

Suliban egy hosszabb szünetben kentek udvarra? Ha neked úgy jobban esne hogx nem nèz 28 ember +tanár. Ès dèlután neki csak az az egy busza van? A 14:30? Nem megy kèsőbb valamennyivel?
8/8 A kérdező kommentje:
Van egy 6 órás meg egy 10 es
2017. jan. 2. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!