Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen újra szerelmes?
Én vagyok a fiú,barátnőm az akinek kétségei vannak. Van egy kapcsolatunk, kisebb nagyobb problémákkal de szeretjük egymást,most külön vagyunk mert gondok akadtak az érzelmekkel főleg részéről.
Amit tudok hogy úgy lehet szerelmes újra ha érdektelen leszek iránta, nem bunkó módon meg nem is úgy hogy ezt megmondom neki hogy már nem érdekel, szimplán úgy hogy azt lássa és érezze hogy már nem az övé vagyok, de másé se csak érezze hogy már nem érdekel bármit csinál, és hogy a figyelem középpontjába akarjon újra kerülni. Szeret harcolni a figyelemért, és azért hogy megszerezzen.
Ezért indul be nagyon és ettől tud igazán szerelembe esni.
Tapasztalatokat, véleményeket, okosságokat szeretnék hallani és kérni tőletek. Előre is köszönöm.
20 év körül vagyunk.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!