Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjem vele vagy sem?
Figyelt kérdés
Pár napja voltam egy lány osztálytársamnál aki most 3. Éve a legjobb lány barátom is egyben. Elmentem hozzá beszélgetni, hülyéskedni csak a szokásos amikor egyszer elcsattant egy csók és ezt követte a fél óra smárolás. Ő teljesen belém van esve össze akar velem jönni, én viszont már voltam együtt osztálytársal és miutàn szakítottunk nem volt jó érzés még hosszú ideig minden nap látni. Én is teljesen beleszeretten ebbe a lányba de nemigazán tudom hogy jóötlet lenne-e egy 3.éves barátságot feláldozni egy kapcsolatért. Ő pedig azt hiszi azért nem akarok vele összejönni mert nem elég nekem. Nagyon tanácstalan vagyok fogalmam sincs mit tegyek.2017. jan. 1. 22:53
1/3 anonim 

válasza:

Ha 3 éve még mindig barátok vagytok nem valószínű hogy később bármi probléma lesz köztetek(szerintem).Mindenesetre ha ennyire bizonytalan vagy kérj tőle egy kis időt de ezt főként neked kell eldöntened mit lépsz.
2/3 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Sztem ha ugy érzed, hogy kiegeszititek egymast, és tudsz vele eleget törődni akkor próbáld meg! De ha nem bízol benne vagy forditva, akkor ez az egész csak ártana nektek
3/3 anonim 

válasza:

Ha szereted akkor jöjj vele össze!
Megfogod bánni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!