Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ennek már Vége lesz? 3 éves kapcsolat,18L
Egyik nap mèg semmi baj sem volt, majd másnap hirtelen kijelentette, hogy beleunt abba, h mindig ott vagyok ahol ő ès az árnyèka vagyok. Ès abba is beleúnt, h amikor szeretnè, hogy oda menjek bezzeg nem megyek oda. Mondtam neki, hogy igyekszem ezen valtoztatni ezentul.
Aztán azota eltelt 2 nap ès már teljesen más lett... már nem úgy ír nekem mint azelott. Regen kaptam millio szivet, matricat, most kuld egy szivet es a szeretleket sem irja mar ki. Tudom, nem ebben kell merni, h szeret -e. De ez eddig nem igy volt, es nagyon latszik, h mint aki epitene le a kapcsolatot. Nagyon fáj nekem ez, 3 eve vagyok vele.
Ès rossz hogy most nem tudom mi van, mièrt teszi ezt. Hirtelen egyik napról a másik napra teljesen megváltozik.
A szilvesztert sem toltottuk mar egyutt.
Nem tudom, h ezt a problemat h oldjam meg, mert ha sok vagyok neki, akkor igy eleg nehez..
De mit csinaljak? Ne keressem, ne irjak neki?
Ketsegbe estem.
18L 18F
Ma megbeszeltuk.
Viszont vegig o beszelt elmondta ugyanazokat a problemakat ujbol amiket le is irtam es regi problemakat is felhozott.
Aztan vegul azt mondta ker 3 nap gondolkodasiidot.
Pentek delig. De pont penteken leszunk 3 evesek.
Mit gondoltok errol?:((
Szia, ezzel együtt már csak három napotok van - nem sok.
Addig nem is fogtok találkozni? Akkor nem egy osztályba/ suliba jártok? (Vagy mégis?)
A tinikapcsolatok ált. nem tartanak örökké... ez a 3 év is nagyon dicséretes.
Továbbra is azt gondolom, h. ez már a végjáték. Azért szorítok Nektek, h. mégse így legyen!
Nagyon 'függsz tőle' érzelmileg? Ő a'minden', a legfontosabb személy az életedben? Ha így van, és nincsenek más 'bástyák' is (szülők, testvér(ek), barátok, osztálytársak, akikkel jóban vagy), nagyon nehéz lesz az ezt követő időszak... Kitartást!
Huhuuuu*-* vege a gondolkodasi idonek*-* vilagi cuki lett *-* azt
Mondta ne szervezzek semmit mert penteken elakar vinni valahova*-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!