Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az bajnak számít, ha szinte minden lány osztálytársamra és a 27 éves egykori modell osztályfőnökömre felizgulok? 15/F
Figyelt kérdés
2016. dec. 30. 07:08
1/9 anonim válasza:
Nem, ez normális :) Én még az osztálytársaim anyjaira is felizgultam annak idején :D
Muti a tanárnénit...
2/9 Szimeon válasza:
Szedj valami potenciacsökkentőt. Az segít ezen. Vannak olyan gyógyteák is, amik tökéletesen orvosolják az ilyen kilengéseket. Nézz utána.
3/9 anonim válasza:
Masodik, ne szedess egy fejlodesben levo gyerekkel potenciacsokkentot legyszi :/ 😕
4/9 anonim válasza:
Szerintem csak unatkozol vagy nagyon idióta vagy, de nem baj bejönnek a buta fiúk, egykoron én is modellkedtem, keress fel.
89N
Puszi ;)
5/9 anonim válasza:
En meg rad izgultam...
:DDDDDD
HOGY LEHETSZ ILYEN?😂😂😂😂
6/9 anonim válasza:
Szerintem kezeltesd magad...14/L
8/9 anonim válasza:
Addig jó amíg nem a tanár bácsira és fiúkra izgulsz :D Persze ,hogy nem baj :)
9/9 Gyilok91 válasza:
Irány egy olyan iskola ahol csak veled egynemű osztálytársaid lesznek és a tanárok meg csak öreg szakálas emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!