Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék menő?
Figyelt kérdés
Tudom, tudom, a normális csaj ki se kezd az ilyenekkel.. de olyan jó érzés lenne menonek lenni.. ez alatt azt értem hogy hogyan lehetne instan min.200 követőm, az fbt hagyjuk,nem szeretem., musical.lyn is több száz követőm..tényleg azon múlik h nagyon de nagyon sok képet kell feltennem? Irjatok ilyen tippeket amivel nepszeru lehetek(de annyira mint jónás rómeó) /mindez egy lanyet/ jah és a kocka has kötelező? Nem elég az hogy tényleg erős és izmos vagyok? Pl 3x80 fekvotamaszt csinalok naponta stb.2016. dec. 28. 21:53
1/5 anonim 

válasza:

Haver ahoz izmosnak, helyesnek es a valo eletben nepszerunek kell lenned
De szerintem hulyeseg
2/5 anonim 

válasza:

Legyél jóképű/helyes, legyen jó hangod vagy legyél sportember, versenysportban mindig első, tudj hangszeren játszani, ne legyél félénk, merj másokkal flörtölni és beszólogatni, hitesd el másokkal, hogy jó humorérzéked van, ja és lehetsz izmos is kockahassal de az manapság nem muszáj. A 13 éves kisgyerekeknek nem szoktam látni. Ne feljtsd el a páwa sérót, néha vegyél fel ilyen hülye műszemüveget, a képeidhez, amiből mellesleg naponta csinálj minimum 15-öt meg mindig írj valami nagyon menő idézetet.
Ja, biztos jó lehet menőnek lenni, de szerintem túl sok munka úgyhogy én kihagyom.
3/5 anonim 

válasza:

Vegyél fel mokasszint meg kalapot :)
4/5 anonim 

válasza:

Jóképűnek, izmosnak nem kell lenned! Egy jó tippem van! Legyen nagyon sok pénzed (nagyon)! Ennyi.
5/5 anonim válasza:
Legyen jó humorérzéked, nyitott, bőbeszédű. Mindenről legyen véleményed. Szerezz egy jó társaságot és akkor népszerű leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!