Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mire véljem?
Figyelt kérdés
A volt barátnőm-et még mindig szeretem csak van neki barátja (kis köcsög azt mondják)de találkozok lánnyal és megyünk moziba szerintetek érdeklem még?2016. dec. 26. 23:14
1/4 anonim válasza:
A csaj akkor most kivel van vele vagy veled? Te meg elmensz vele úgy h van barátja? Döntsetek végre.
2/4 anonim válasza:
Ha van barátja és az exével találkozik valami tuti nem oké a csajjal
3/4 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hogy menjünk moziba azt mondta van kedve és oké szóval nem tudom mer nekem nagyon bejön a csaj
2016. dec. 26. 23:53
4/4 anonim válasza:
egy csaj nem ér annyit hogy megalázzon. Légy te az egyetlen egy csajnak. Vagy te vagy ő. Hogy éreznéd magad ha veled mozizik és utána még mindig a gyökér palijával van. Nem is tisztel, én azzal járok akit szeretek, tehát ha közben mással is van akkor hülyének néz. Döntsd el a kiscsaj hülyéje leszel vagy elég nagyfiú legyél hogy kiállj magadért és nem vágod pofán magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!