Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura sztori. Mit jelenthet?
HA suliban vagyok és folyosón összefutok egyik tanárommal, folyamatosan a szemembe néz aztán, ha közelebb érek lesüti a szemétés elvörösödik. Órán pedig végig engem néz. Többieknek is feltűnt már. Amúgy sokszor beszélünk facebookon is. 16L 31F
Nekem bejön a tanárom, nem zavar, hogy néz, csak tudni szeretném, mit jelent.
Hali! A kérdésem az lenne, hogy mit jelent, nem az hogy mi lesz belőle, mit kéne csinálnom
Köfi
Miért mit vártál?..
Szerintem szép párt alkotnátok, egy 31 éves férfi, meg egy 16 éves kisgyerek.
Vaagy.
31 éves férfi, aki lefekszik egy 16 éves kisgyerekkel.
Esetleg: nem jelent semmit
Na melyik tetszik?
Mit jelenthet?
Lehet, hogy szép és rendes lánynak tart, de mivel nagy a korkülönbség, ezért tisztában van azzal, hogy esélye sem lenne nálad. Ezért lehajtja a fejét, mintha semmit sem akarna, de egyébként bejöhetsz neki.
Éppen ezért a további tetőled függ. Ha tetszik neked ő, akkor ne utasítsd el; ha viszont nem tudnád őt barátodként/férjedként elképzelni később pl. érettségi után, akkor ne irogassál neki fb-n, mert az megtévesztő lehet neki, hogy mintha akarnál tőle valamit. És akkor ő se reménykedjen feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!