Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van értelme emiatt pszichológu...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme emiatt pszichológushoz menni?

Figyelt kérdés
Van egy lány,hónapokig szórakozott velem,majd csúnyán lekoptatott.Ez történt 3 hónapja,és azóta sem találom önmgam.Melózok(suli mellett),sportolok,haverokkal vagyok,kikapcsolódok,de bármi is történik egyfolytában ő jár a fejemben,van pár jó napom néha,de mindig előjön és lehúz,teljesen visszaesett az önbizalmam ha pl csak beszélgetek egy csajjal aki iránt nem érzek semmit már képes vagyok zavarba jönni,nem ismerek magamra,egyfolytában mindenhol hibázok,hülyeségeket csinálok mintha meg lennék törve,egy barátnő olyan távolinak tűnik mint egy lottó 5-ös,az előtt ez nem volt így.Eljátszom hogy tele vagyok önbizalommal hogy ne lássák rajtam,de teljesen kész vagyok.Előtte volt több csaj is aki szórakozott velem,de őket teljesen le**artam pár hét után,ez most teljesen más.16/f

2016. dec. 24. 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Ugyan ebben vagyok csak 24 évesen, de komolyan mondom és a 10 dik barátnő után....egyszerre kettő jött volna, és totál kikészültem utána elmentem orvoshoz ezzel a dologgal, felírtak egy gyógyszert aztán várom a "csodát".
2016. dec. 24. 22:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezz neked kell tudni, te érzed, hogy hogy a jobb. De pszichológushoz menj, ne pszichiátrhez - ha mész. Esetleg ha a szüleid olyanok, próbálj velük beszélni a dologról

15/l

2016. dec. 24. 23:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Aranyapám, engem egyszer a barátnőm új lovagja (összejövésük kedden történt kb, velem szakítás kb hétfőn) autóval üldözött, mákom h bringával voltam. Ne hidd, hogy te jártál legszarabbul. Vigasztaljon, hogy mindig van rosszabb. xD

Találd meg önmagad, ne szedj bogyókat egy kretén miatt, mutasd meg a világnak és mkinek h te mennyivel többet érsz mint ő.

2016. dec. 25. 22:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a legjobb megoldás az lenne ha beszélgetnél valakivel... Főként arról te ki vagy vagy ki akarsz lenni... Tenni azért amit akarsz és gondolkozni minek mi lehet az oka... Igaz én nem e miatt az ok miatt de így jöttem rá ki vagyok. Mért vagyok az aki. És hogy ki akarok lenni.

Ha szeretnél vagy kérdésed lenne még akkor nyugodtan írj

2017. jan. 4. 22:00
 5/5 $pumika$ ***** válasza:
Ha gondolod írj, én szívesen beszélgetek veled:))
2017. jan. 4. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!