Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme emiatt pszichológushoz menni?
Ezz neked kell tudni, te érzed, hogy hogy a jobb. De pszichológushoz menj, ne pszichiátrhez - ha mész. Esetleg ha a szüleid olyanok, próbálj velük beszélni a dologról
15/l
Aranyapám, engem egyszer a barátnőm új lovagja (összejövésük kedden történt kb, velem szakítás kb hétfőn) autóval üldözött, mákom h bringával voltam. Ne hidd, hogy te jártál legszarabbul. Vigasztaljon, hogy mindig van rosszabb. xD
Találd meg önmagad, ne szedj bogyókat egy kretén miatt, mutasd meg a világnak és mkinek h te mennyivel többet érsz mint ő.
Szerintem a legjobb megoldás az lenne ha beszélgetnél valakivel... Főként arról te ki vagy vagy ki akarsz lenni... Tenni azért amit akarsz és gondolkozni minek mi lehet az oka... Igaz én nem e miatt az ok miatt de így jöttem rá ki vagyok. Mért vagyok az aki. És hogy ki akarok lenni.
Ha szeretnél vagy kérdésed lenne még akkor nyugodtan írj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!