Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ráírjak holnap, hogy 'Boldog...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírjak holnap, hogy 'Boldog Karácsonyt'?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik, és eddig 4-szer beszélgettünk facebookon, kétszer én, kétszer ő írt rám. Legutóbb ő írt, és azóta nem beszéltünk, nem akartam nyomulni, akárkit kérdeztem, mindenki azt mondta, neki kell kezdeményeznie. Suliba köszön minden nap, meg mosolyog is, kedden nekem jött, úgy hogy a karja súrlódott az enyémmel, de nem lökött meg vagy ilyesmi. Arra gondoltam, írok neki karácsony alkalmából holnap, és ha továbbviszi a beszélgetést, hogy pl megkérdezi mi újság, vagy hogy telik a szünet, akkor beszélgetünk, és még egyszer ráírok pár nap múlva, de ha nem, csak simán megköszöni és ennyi, akkor hagyom a fenébe. Ez így jó szerintetek? Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!

2016. dec. 23. 17:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Habár azért ennyi miatt ne hagyd a fenébe, csak vond le a tanulságot.:D
2016. dec. 23. 17:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Persze, jó, de várd ezután, hogy ő is keressen.
2016. dec. 23. 18:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Rendben :)
2016. dec. 23. 18:03
 4/4 anonim ***** válasza:
igen, írj
2016. dec. 23. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!