Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért szeret cukkolni a barátom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeret cukkolni a barátom?

Figyelt kérdés
Mindig valami gonosz megjegyzést tesz, vagy ha beszélünk egy lányról megdicséri,hogy milyen szép vagy mennyire jó az alakja, aztán meg hozzáteszi, hogy azért te is szép vagy, nyugi. Látja rajtam, hogy én erre ideges leszek, ő meg sunyin mosolyog, aztán mindig megölel, hogy csak hülyéskedik és neki én vagyok a leggyönyörűbb. Elég régóta együtt vagyunk, nem gondolom, hogy csak játszik velem, de akkor mégis miért jó a fiúknak idegesíteni ilyenekkel a lányokat? :D
2016. dec. 18. 12:44
 1/5 okosóra ***** válasza:
Figyi szerintem a te baratod kozeleben esetleg mindennapjaiban van egy szemely aki igy viselkedik szerintem probald vele ezt megdumalni hogy figyi ez engem mar nagyon zavar es szeretnem ha abba hagynad ha meg nem hagyja abba akkor meg szivasd meg
2016. dec. 18. 12:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, csak lányban :D Nem tudom, hogy ez pontosan miért jó, de világéletembem ilyen voltam, és ilyen is leszek, és akik ismernek, azok nem veszik magukra a megjegyzéseimet és csak viccelődünk. Szerintem ez ilyen személyiségjegy. :D
2016. dec. 18. 12:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok..

szerintem azért csinálom ezt mert dughatnékom van😌😌😂😂😂😂😂

2016. dec. 18. 12:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy aranyosnak találja, amikor zavarba jössz?

Vagy szeret megnyugtatni? Én elvileg régen a kishúgom szájából húztam ki a cumit, hogy aztán megvigasztalhassam. Lehet, hogy a barátod is ezt csinálja? (Nem rosszra gondolni...)

2016. dec. 18. 13:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is ezt szoktam mert ha van barátnőm akkor ne más lányokról beszéljünk :D
2016. dec. 18. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!