Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nektek ez imponálna lányok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ez imponálna lányok?

Figyelt kérdés
Egy 18 éves srác vagyok nem érzem magam csúnyának,de nincs bennem önbizalom ,mert vékony testalkatú és alacsony voltam. Egy lánynak "tetszettem" szerintem a suliban és Ő is bejött nekem ,de csak annyit hallottam ,hogy milyen cuki ez a srác és elkezdett bámulni ... Tehát én elkezdtem edzeni kb 2hónapja és felkaptam 6 kilót izomba ,kb vele egy (172) magas vagyok talán (2-3cm)picit magasabb nála. Nem merek kezdeményezni, mert mióta ezt mondta nem nagyon nyomul, nem nyilvánítja ezt ki. Az osztálytársam legjobb barátnője szóval innen ismerem. Elnézést az értelmetlen fogalmazásért most a lényegre térek. Miatta kezdtem edzeni ,hogy tetszik neki és kikerüljek a cuki fiú szerepből. Szerintetek ez imponál egy lánynak ha ennyi mindent megtesz érte valaki? + Mennyire rossz ez a cuki fiú zóna? Kérlek segítsetek szerintem nagyon beleszerettem. Vagy ha ilyen "cuki" vagyok akkor sose fog férfiként tekinteni rám, még akkor sem ha keményen edzek és ez látszatban is megnyilvánul?

2016. dec. 18. 03:24
 1/5 anonim válasza:

Imponál persze, de gondolom ő nincs ennek tudatában ìgy nem fogja tudni, hogy mindezt érte teszed.Ha valakiért ennyit kell változni az nem sok jóval kecsegtet.Ha szeret akkor elfogad olyannak amilyen vagy.A cuki fiú szerep kicsit kétértelmű takarhatja azt is, hogy tetszel neki.

Szerintem inkább több időt kéne vele töltened hogy megismerjen.

25/N

2016. dec. 18. 06:06
 2/5 Boblevi válasza:
szerintem neki fogalma sincs miért gyúrsz meg amúgyis ha akkor cukinak tartott akkor minek kezdtél edzeni ? menny oda mutakozz be mond meg neki hogy olyan gyönyörű hogy életedben nemláttál még ilyen szép lányt és megakartál győződni hogy nem csak álmodsz :D bókolj neki aztán hívd el randira ha tudsz főzni az mégjobb :D no meg persze vegyél neki virágot !
2016. dec. 18. 10:48
 3/5 anonim ***** válasza:

En szoktam fiut cukinak nevezni attol fuggetlenul hogy helyesnek es erett ferfinak gondolom. Aki nekem tetszik szerintem o is cuki. Pedig 18 eves es sportol szoval izmos. Szoval nem feltetlenul jelenti azt mint ahogy te ertelmezted.

A masik. Szerintem nem esett le neki hogy miatta gyursz. Nekem sem esett volna le.

Harom. Keresd a tarsasagat es meglatod hogy meg mindig vonzodik e irantad. Ha igen akkor minden jon magatol;)

Remelem segitettem:)

15/L

2016. dec. 18. 13:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Fiúk, értések már meg, hogy a cuki jelző nem rossz, nem negatív.

Vagyis ennek is van két fajtája, amikor 14-15 évesen is úgy néznek ki, mint egy harmadikos, úgy is viselkednek, akkor úgy mondom/mondjuk rá, hogy cuki, mint egy kisgyerekre, de lehet az arca cuki, cukifiú, tudjátok ez jót jelent. Nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy mit, de jót.

Egy izmosabb, magasabb, akármilyenebb srácra is lehet mondani, hogy cuki, mert aranyos arca van, legalább nem olyan, mint egy gonosz arcú kanos szatír. :D Remélem valamennyire sikerült megfogalmaznom.

2016. dec. 18. 13:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nálam jót jelent, ha azt mondom hogy cuki valaki. A túlságosan kigyúrt fiúkat nem szeretem, de ha mértékkel csinálja valaki, az még belefér. Viszont ha amúgy nem éreztem semmit, akkor az hogy miattam kigyúrja magát az nem fogja ezt megváltoztatni. Meg az elég lelolmbozó, ha valaki a belső hiányosságokat izmokkal akarja kiegyensúlyozni...19l
2016. dec. 18. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!