Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ez imponálna lányok?
Imponál persze, de gondolom ő nincs ennek tudatában ìgy nem fogja tudni, hogy mindezt érte teszed.Ha valakiért ennyit kell változni az nem sok jóval kecsegtet.Ha szeret akkor elfogad olyannak amilyen vagy.A cuki fiú szerep kicsit kétértelmű takarhatja azt is, hogy tetszel neki.
Szerintem inkább több időt kéne vele töltened hogy megismerjen.
25/N
En szoktam fiut cukinak nevezni attol fuggetlenul hogy helyesnek es erett ferfinak gondolom. Aki nekem tetszik szerintem o is cuki. Pedig 18 eves es sportol szoval izmos. Szoval nem feltetlenul jelenti azt mint ahogy te ertelmezted.
A masik. Szerintem nem esett le neki hogy miatta gyursz. Nekem sem esett volna le.
Harom. Keresd a tarsasagat es meglatod hogy meg mindig vonzodik e irantad. Ha igen akkor minden jon magatol;)
Remelem segitettem:)
15/L
Fiúk, értések már meg, hogy a cuki jelző nem rossz, nem negatív.
Vagyis ennek is van két fajtája, amikor 14-15 évesen is úgy néznek ki, mint egy harmadikos, úgy is viselkednek, akkor úgy mondom/mondjuk rá, hogy cuki, mint egy kisgyerekre, de lehet az arca cuki, cukifiú, tudjátok ez jót jelent. Nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy mit, de jót.
Egy izmosabb, magasabb, akármilyenebb srácra is lehet mondani, hogy cuki, mert aranyos arca van, legalább nem olyan, mint egy gonosz arcú kanos szatír. :D Remélem valamennyire sikerült megfogalmaznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!