Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Arrol lenne szo , hogy van egy lany akit mar 1 eve ismerek . Nagyon szeretem , egyszer mar "baratzonaba" rakott , de most mintha ujra rendezodtek volna a dolgok es ugy nezett volna ram , mint az elejen. Mikor megismertem sokkal masabb volt , lelkesebb , es lattam rajta , hogy szeret , talan tul sokat vartam azzal , hogy elmondjam az erzeseim es kiszeretett belolem (egyszer celzott ra , hogy neki ido kell az ilyenhez , es ezt akartam tiszteletben tartani) . Mint ahogy mar irtam , most mintha ujra rendezodtek volna a dolgok -hittem en- , de megint erzem , hogy nem erdeklem , talan mindig csak egy barat maradok. Annyira faj , amikor irok neki es erdeklodik iranti alig akar valaszolni , ha meg valaszol akkor csak ugy odahany valamit . Nagyon ritkan keres -mint ahogy eddig-. Annyira tudtam volna szeretni , es annyit kuzdottem erte , de lathatolag o ezt nem ertekeli . Mar annyiszor elhataroztam , hogy nem keresem tobbet , de hianyzik . Vegul dontottem , elfelejtem ... csak hogyan ? Elore is koszonom a valaszotok !2016. dec. 17. 21:56
1/3 anonim válasza:
A csaj gondolom várta, hogy lépj, de nem tetted. Igy mar nem erdeklodik irántad. Nem lesz egyszerű elfelejteni. Próbálj más lányok után is érdeklődni, hátha valamelyik kel összejön 😉.
2/3 anonim válasza:
Elfelejteni? Csak ugy? Sajnalom de ez nem fog menni. Ezt nem igy kell csinalni. Mar en is nagyon sokszor probalkoztam vele. Es multkor eletemben eloszor sikerult is. Ugyanis megismerkedtem valaki olyannal aki kedvesebb viccesebb es o meg keresi a tarsasagomat is. Elfelejteni csak akkor fogod tudni ha jon egy jobb! Marpedig mindig jon a jobb! Ahogy multkor olvastam "akit neked szantak azt meg az ordog is utanad tolja talicskan". Szoval csak varj es jon egy olyan lany aki megerdemel teged:)))
3/3 anonim válasza:
Ez nem fog 5 perc alatt sikerülni, ha eldöntötted akkor legyen is úgy, ne fordulj vissza. Járj társaságba, ismerkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!