Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez mennyire ciki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire ciki?

Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok a barátnőm 16 éves és 15 évesen vesztette el a szüzességét, lassan 1 éve együtt vagyunk és én vele vesztettem el... ez mennyire "szégyenfolt" az életemben? Soha nem voltam egy nagy nőfaló, egy nagyon szerelmes lélek vagyok és ezt elmeséltem egy haveromnak és nem is értettem miért lenne ciki. Esküszöm még az én időmben nem volt ilyen senkit nem érdekelt ki mikor vesztette el vagy kivel, csak az, hogy jó legyen. Most meg ha nem 13 évesen baszol először, hanem 18-19 akkor egy szar ember vagy... Kapásból 3 lányt tudok , akit 14-15 évesen "erőszakoltak meg" és mind úgymond büszkék rá, hogy juj , de hamar ők már "érettek"... Nektek mi a véleményetek ezekről a dolgokról? Csak engem akaszt ki?
2016. dec. 17. 04:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Várj mindjárt olvasom tovább, csak előbb megyek egyet hányni..

Nem-nem csak téged.

17f

2016. dec. 17. 04:47
 2/3 TR75 ***** válasza:
100%

"az én időmben".

Azért könnyű még emlékezni azokra a bizony oly nagyon távoli időkre, vagy szeded már rendesen a Cavintont, hogy legalább valami beugorjon?

Milyen szégyenfoltról beszélsz? Nyilván, ha 19 évesen vesztetted el a szüzességedet, akkor nem voltál nőfaló.

Szerintem ez magánügy. Most büszke vagy erre? Vagy szégyenled? Másnap már tudta mindenki? Vagy csak a barátod? Vagy ő sem? Cikinek érzed? Menőnek? Semmilyennek?

Vagy az nem tetszik, hogy a barátnőd korán kezdte? Vagy most mi a probléma jellege?

Elárulom neked: amikor a múlt században én jártam suliba, senkiről (= 0 személy) nem tudtam, hogy mikor vesztette el a szüzességét. Nem volt téma. Azóta sem tudom senkiről. Nem is érdekel.

Áh. Azt hiszem, inkább olvasom egyet, aztán lefekszem. Aludni.

2016. dec. 17. 06:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Sok idővel rendelkezel, vagy a kisujjadbol ráztad ki ezt a rengetek hūlyeséget?
2016. dec. 17. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!