Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire ciki?

Várj mindjárt olvasom tovább, csak előbb megyek egyet hányni..
Nem-nem csak téged.
17f

"az én időmben".
Azért könnyű még emlékezni azokra a bizony oly nagyon távoli időkre, vagy szeded már rendesen a Cavintont, hogy legalább valami beugorjon?
Milyen szégyenfoltról beszélsz? Nyilván, ha 19 évesen vesztetted el a szüzességedet, akkor nem voltál nőfaló.
Szerintem ez magánügy. Most büszke vagy erre? Vagy szégyenled? Másnap már tudta mindenki? Vagy csak a barátod? Vagy ő sem? Cikinek érzed? Menőnek? Semmilyennek?
Vagy az nem tetszik, hogy a barátnőd korán kezdte? Vagy most mi a probléma jellege?
Elárulom neked: amikor a múlt században én jártam suliba, senkiről (= 0 személy) nem tudtam, hogy mikor vesztette el a szüzességét. Nem volt téma. Azóta sem tudom senkiről. Nem is érdekel.
Áh. Azt hiszem, inkább olvasom egyet, aztán lefekszem. Aludni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!