Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy csak az idősebb korosztályba tudok szerelmes lenni? 14/f
Gondolok itt arra, hogy látok egy 20 feletti lányt, akkor az jobban elvonja a figyelmemet, mint egy velem egykorú. Valahogy jobban megfogja a tekintetemet a teste, meg az arca és szívesebben állik vele szóba. Meg talán a velem idősebbekkel egy kicsit jobban szót értek.
Akárhányszor úgy érzem, hogy valaki iránt érzek valamit, akkor ez inkább az idősebb lányok felé irányul, mint a velem egykorúak felé.
Velem is ez van, csak nekem 20-40éves korig! :"D
14/f
Szia! Első vagyok. Lassan 20 éves. Nekem nem változott. Mai napig jobban szeretek idősebbekkel beszélgetni. És ahogy 14 évesen is, még mindig jóval érettebb vagyok fejben a korosztályomnál... Sokszor idegesítenek is a velem egykorúak. Szval nem hinném, hogy ez korfüggő.
Viszont nyilván nem jönnék össze 35-40 éves nővel, de ha pl. öt évvel idősebb nálam a lány, az nekem abszolút rendben van.
7, köszönöm, hogy leírtad. 30N-ként kíváncsi voltam rá, hogy ez inkább csak valami kisfiús rajongás, vagy egyes esetekben inkább beállítottság kérdése...
6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!