Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy csak az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csak az idősebb korosztályba tudok szerelmes lenni? 14/f

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy látok egy 20 feletti lányt, akkor az jobban elvonja a figyelmemet, mint egy velem egykorú. Valahogy jobban megfogja a tekintetemet a teste, meg az arca és szívesebben állik vele szóba. Meg talán a velem idősebbekkel egy kicsit jobban szót értek.

Akárhányszor úgy érzem, hogy valaki iránt érzek valamit, akkor ez inkább az idősebb lányok felé irányul, mint a velem egykorúak felé.

2016. dec. 16. 23:30
 1/9 Sens0r ***** válasza:
100%

Velem is ez van, csak nekem 20-40éves korig! :"D

14/f

2016. dec. 16. 23:39
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Mert még éretlen vagy!
2016. dec. 16. 23:40
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Nektek egy 17 eves is sok mert annyira gyerekek vagytok nem hogy meg egy 20 ev folotti..na ne rohogtessetek mar..
2016. dec. 17. 08:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, rengeteg sráccal így van. Velem is így volt 14 évesen, de most már nem az idősebbek hanem a fiatalabb lányok tetszenek. Pár év és szerintem változni fog ez, de az se probléma, ha nem :) 18/F
2016. dec. 17. 10:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi gond. Nekem meg eddig mindig 1-2 évvel fiatalabb fiú tetszett, nem tudom miért. :D 16/L
2016. dec. 17. 11:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Fiúk! Változott? :D
2021. aug. 11. 22:39
 7/9 Sens0r ***** válasza:

Szia! Első vagyok. Lassan 20 éves. Nekem nem változott. Mai napig jobban szeretek idősebbekkel beszélgetni. És ahogy 14 évesen is, még mindig jóval érettebb vagyok fejben a korosztályomnál... Sokszor idegesítenek is a velem egykorúak. Szval nem hinném, hogy ez korfüggő.

Viszont nyilván nem jönnék össze 35-40 éves nővel, de ha pl. öt évvel idősebb nálam a lány, az nekem abszolút rendben van.

2021. nov. 1. 13:16
 8/9 anonim ***** válasza:

7, köszönöm, hogy leírtad. 30N-ként kíváncsi voltam rá, hogy ez inkább csak valami kisfiús rajongás, vagy egyes esetekben inkább beállítottság kérdése...

6-os voltam.

2021. nov. 3. 00:06
 9/9 Sens0r ***** válasza:
Szia! Szívesen.
2021. nov. 5. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!