Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszek neki vagy nem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszek neki vagy nem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK! Na szóval. Van egy fiú, aki tetszik pár hete. Egy suliba járunk. Ma mikor ment haza a folyosón, akkor mi a barátnőmmel az udvaron voltunk, és felém nézett, előre nézett, majd ismét felém. Tegnal mentünk vissza a suliba szintén barátnőmmel, nem figyeltem, de barátnőm mondta, hogy engem nézett. Beszéltünk pár sort a fiúval. Szólav PLS SEGÍTSETEK! Nem tudom mit higyjek. Tetszek neki, vagy nem?
2016. dec. 16. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:
71%

Ma rámnézett a buszsoför...szerintem tetszek neki.

(hülye kérdésre, hülye válasz)

2016. dec. 16. 19:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel...
2016. dec. 16. 19:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat... Fogalmazok máshogy. Na.. Miközben nézett egy jó fél percig szemeztünk..
2016. dec. 16. 19:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Hogy deríthetném ki, hogy tetszek-e neki?
2016. dec. 16. 19:53
 5/7 anonim ***** válasza:
2# vagyok.Megkérded...
2016. dec. 16. 20:01
 6/7 A kérdező kommentje:

Túl nyomulós lenne nem??

Hogy, miből tudnám kiszűrni, hogy tetszek-e neki vagy nem?

2016. dec. 16. 20:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Ráírsz facebookon vagy személyesen beszéltek,felhozom valami alibi témát abból pedig már le tudod szűrni hogy akar e valamit vagy sem.
2016. dec. 17. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!