Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha egy fiú ezt mondja egy lányról? Komolyan így gondolja?
szerintem arra gondolt a fiú, hogy a lány jól néz ki, eléggé.
azt hogy komolyan gondolja, ahhoz az arcát kéne látni és a ahngját hallani, amikor kimondja...
17f
Hát figyelj. Nem tudom mennyi idős a srác, én mostanában elég sok 16-18 éves haverral vagyok körülvéve. Náluk ha valaki "elég jól néz ki" (és igen, ez egyszerre nem egy, hanem minden szembejövő szép lány) azt komolyan gondolják, de csak és kizárólag annyit gondolnak mögé amennyit jelent. Jó az alakja, esetleg szép az arca, nőies a mozgása, kellemes ránézni. Ennyi. Nem jelenti azt hogy emberileg érdekled, nem jelenti azt hogy jó veled beszélgetni, és nem jelenti azt hogy szeretne veled randizni vagy járni.
Ettől még lehet hogy így van, de ez nem ebből látszik. Ez annyit jelent hogy jól nézel ki.
- Szerintem komolyan gondolja, csak nem tudja, hogy te is így érzel-e felé.
- Lehet, hogy te se vagy vele szemben valami mosolygós, hanem inkább feszült.
- Nem tudja, hogy van-e barátod, ezért nem mer kezdeményezni.
Ezekre gondolnék első körben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!