Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem tudom elfelejteni ŐT! Mit tegyek?
feleslegesen probalsz meg belole kiszeretni. ez nem ilyen egyszeru. ha valakit szeretsz akkor az agyad sem fog tudni ellenallni. egyszer en is elhataroztam hogy elfelejtek valakit. nem ment. igazabol....hogy is ment volna? en azt mondom hogy varj. tudom nehez. de megint az en peldamat hoznam fel. taavaly nekem is tetszett egy fiu. tudtam hogy rosszeletu es viszonzatlan is ez az egesz de nem tudtam nem szeretni. szoval vartam. es tudod mi tortent? talalkoztam valakivel aki megvaltoztatott mindent. kedves vicces meg minden. es teljes mertekig megszuntek az erzelmeim az elso fiu irant. szoval csak varj. tenyleg nehez. de utana jon valaki aki nala ezerszer jobb lesz. remelem segitettem:))
15/L
Ha van egy másik fiú , akiért érdemes felejteni , valóban könnyebb lesz felejteni.
Ahogy az első komentben is írtak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!