Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiu aki nagyon tetszik nekem, ő már végzős én 11. es vagyok mit tegyek? Többi lent .
nemrég meg kértem hogy korepetáljon matekból és igent mondott . Ma volt az elős óra és hát nekem nagyon bejön e nem vagyok biztos hogy én is neki folyton becézget de nem ugy hogy ( cukim stb) hanem más hogy.
na és félek lépni mert ezt is én hoztam fel és ne tudom mi lesz.
meg kértem hogy majd még segítsen és arra is igent mondott na akkor már hátha lenne valami
az össze osztálytársam azt mondja hogy miért nem szedem fel meg minden hát hogy ha nem tudom mit gondol erről a dologról , és ha legközelebb lesz ilyen hogy csak ketten vagyunk mit csináljak ami azt utalná neki hogy akarok valamit és hátha lépne és mit figyeljek rajta az ő viselkedésén és ha látom hogy benne van akkor mehet a smárolás kezdhetem én vagy túl ciki mert ha meg teszem és nem akar semmit akkor az nagyon ciki lesz??????
Please ?
csak az a baj hogy nem nagyon vagyunk ugy együt csak órán
de ha mégis akkor alaki bezavar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!