Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg túlzottan amerikai...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg túlzottan amerikai csaj vagyok? Ha igen, hogy hozzam rendbe?

Figyelt kérdés

Egy srác, akiért nagyon odavagyok ezt mondta, hogy ismer hozzám hasonló lányokat, Californiából is, akik tisztára olyanok mint Én.

Nagyon tisztelettudó meg minden, igazi álomból kipattant szerzet, és tök furán indult az egész.

Először csak megakartam menteni, mert egy másik lánnyal nagyon nem jött neki össze.

Aztán megkedveltem, most meg pár nap leforgása alatt magamhoz láncoltam.

Teljesen rányomultam, de lehet, hogy nem szabadott volna.

Azt mondta, olyan vagyok mint az a többi, akik jönnek látogatóba (a vallási közösségéhez) és teljesen rákattannak.

Fotók százait készíttetik vele meg a festményeivel és kapcsolatokról, munkalehetőségekről beszélnek, mert ezt látják benne.

Hogy Ő egy sikerre vihető tárgy, de én nem ezt gondolom róla.

Viszont így jött le neki és most ugyanúgy fél tőlem mint szinte mindenki mástól, pedig én csak közeledni akartam hozzá.

Csak azt akartam, hogy úgy érezze foglalkozom vele, de most a megbeszélt randinkat is lemondta, mert büszkén állítja, hogy ő sosem akar híres lenni, mert a művészet nem erről szól.

Neki ez olyan, hogy elmegy egy névtelen faluba és munkásokkal, parasztokkal beszélget, szalonnát eszik titokban meg egyebek. És úgy tud alkotni, én ezt meg is értem de mit tegyek?

Nagyon könnyen el lehet veszíteni, tipikusan az a fajta akivel ha rosszul bánsz sose áll veled többé szóba, mert fél tőled és ezt a félelmet nem tudod többé eltüntetni.

Az borzalmas lenne, én még sose találkoztam ilyen sráccal.

Teljesen felborította az életemet pár nap alatt, ilyeneket küld nekem:

[link]

Hogyha kislánya lesz, ilyeneket akar csinálni róla, mint ahogy a festő is tette, én meg teljesen beőrülök ezektől. Mert fiúk még sose bántak velem ilyen rendesen, nemhogy ilyen álmokról beszéltek volna nekem.

A saját lányaikat lefesteni, meg hasonlók. Mindig csak a kocsik, meg az állásaik és ezért van a kérdés is.

Ő szentül állítja, hogy nála mindenki jobb, mert ő antiszociális, meg csak púp lesz a hátamon, de ez nem igaz. Mert ha igaz lenne, nem ezt a képet bámulnám már napok óta :(

Mit tegyek, hogy ne érezze így magát?

Türelmesnek kell lenni az tudom, de hogyan csináljam?

Milyen tempóval meg hogyan?

2016. dec. 8. 23:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Na köszi de első válaszod kissé gúnyosnak tűnt. Az más ha magadon gúnyolódsz de nem írtad oda na;)

Nos ő semmiképp se Ortodox, csak egyes rokonai. Sőt a család nem is nagyon vallásos inkabb csak lelkileg, ez inkább amolyam belső vita, eléggé megoszlanak a vélemények rajta.

De ez mesze nem volt a lényeg a kérdésben. Azért írtam oda hogy elmagyarázzam milyen figura, aki nem ismer határokat emberek között stb; és emiatt megeszik bármit mert így akarja bizonyítani na.

Sokat beszélt nekem erről onnan tudom.

A hírnév pedig amiatt hogy nem kedveli a nyilvánosságot, a szereplést és inkább eltűnne csak sokan erőltetni próbálják ezt nála.

Nálam is emiatt volt ez, mert kissé rányomultam tényleg, és emiatt úgy érezte vmi olyat akarok tőle tudod.

Nehezen kezeli ezeket szegény. Annak örül ha elismerik és megdícsérik azok akikkel csinálja ezeket (pl egy másik festő) de nem szereti mutogatni ezeket.

Köszi amúgy a választ, jól esett:)

2016. dec. 9. 19:41
 12/12 anonim ***** válasza:

*zsidajként miért nem írhatnám így?

"Na köszi de első válaszod kissé gúnyosnak tűnt. Az más ha magadon gúnyolódsz de nem írtad oda na;) "

Nem gúnyolódásból írtam. Természetes ,ha egy zsidó használja ezt a szót. Én ezt legtöbbször a számomra szimpatikus emberekre szoktam használni (ha zsidó ,ha nem). Sőt azoknak a haverjaimnak (akik nem zsidók) meg is engedem ,hogy használják. Miért ne? Leginkább a testvér szinonimája nálam. Bár szoktam hülye zsidókra is használni.

Na ,mindegy. Most nem akarok nyelvészetbe bele menni... :DD

Szóval...

Értem.

Hát nem tudom...

Tehát ,ha jól értem nem tudja mit érzel iránta?

Amúgy természetes. Nyugodtan kérdezz. Evégre erre van ez az oldal... :DD

2016. dec. 9. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!