Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti voltatok már szerelmesek énekesbe/színészbe? Ha igen elmúlt?
Persze, ez teljesen normális. Én tinikoromban hosszú évekig voltam belezúgva egy fiúcsapat egyik tagjába. (Vagy nem tudom lehet e ezt szerelemnek hívni, de teljesen oda voltam érte). Biztosra vettem, hogy ha találkozna velem, rájönne, hogy én vagyok neki az igazi. :D
Aztán persze ez elmúlik, ami viszonzatlan az szinte mindig, így ilyen helyzetben is.
Nekem is van máig olyan, hogy nagyon megtetszik, egy színész például, és elkezdem nézni a filmjeit, meg elolvasom a róla szóló cikkeket, de ez már nem a "szerelem" kategória, még csak nem is rajongás, inkább csak elfoglalja magát vele az ember, álmodozik. Felruházom bizonyos tulajdonságokkal (hiszen nem ismerem a valódi énjét) és álmodozom, milyen jó lenne ilyen pasival találkozni. Aztán, ahogy előttem írták, jön másik alany.
Volt olyan, akivel találkoztam élőben. mellettem a tinilányok majdnem elájultak, én meg normálisan, higgadtan elbeszélgettem vele, majd nyugtáztam magamban, hogy már végleg elmúlt nálam a "rajongó" korszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!