Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Viszonyzatlan szerelemből...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonyzatlan szerelemből lehet valami?

Figyelt kérdés

2016. dec. 6. 21:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Aha, viszonzatlan szerelem peldaul.
2016. dec. 6. 21:40
 2/6 anonim ***** válasza:

"viszonyzatlan szerelem" lesz belőle...

Kérlek, nyelvtanra legalább járj be.

3/6 anonim ***** válasza:
97%
Lehet, lelki összeomlas
 4/6 anonim ***** válasza:

Amennyiben tudja az illető hogy szereted és ennek ellenére nem viszonozza abból egyértelműen szerelem nehezen lesz. Viszont az idő haladtával kialakulhat. Szónák soha ne mondj le a vágyaidról.

A legtöbb esély arra van, hogy meg maradtok egymásnak mint barátok amennyiben azok vagytok.

Amúgy egy kicsit jobban ki kéne fejtened a dolgot akkor én is és a többi válaszoló is többet tudna mondani..

2016. dec. 6. 21:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehetséges, bár kicsi eséllyel. Volt egy lány még nagyon régen, (kb 6 éve) akinek iszonyatosan bejöttem és belém volt zúgva, de én nem viszonoztam.. 4 évvel később viszont én szerettem belé, ám ő akkor már túl tette magát rajtam. Szal ja... mindketten sz*ptunk rendesen
2016. dec. 6. 21:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet, bú, bánat, szomorúság, depresszió, minden ilyesmi lehet belőle.

Én is viszonzatlan szerelmet próbálok túlélni egy éve.

Egyébként, ha tudja az illető az érzéseidet és igazán közeli barátod, akkor megmaradhat barátnak, ha nem tudja,a akkor meg legfőképpen.

És az idő előrehaladtával, ha sokat vagytok összezárva, sokat lógtok egymással, akkor LEHET belőle viszonzott, nem biztos, csak van rá némi esély.

2016. dec. 6. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!