Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Kezd újra lobbanni a láng?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezd újra lobbanni a láng?

Figyelt kérdés

Van egy srác akibe lassan egy éve szerelmes vagyok, és kijelentette, hogy köztünk nem lehet soha, semmi, eddig fakultak az érzéseim, azt hittem hamarosan kiszeretek belőle, de most pont ugyanúgy érzek, mint az első pár hónapban amikor nagyon erősek voltak az érzelmeim és nem bírtam semmire sem koncentrálni, vagy figyelni.

Mindennap beszélünk szinte a sráccal, és nem tudja, hogy szerelmes vagyok belé, csak egyszer egy témánál felvetődött, hogy mi ketten és azt mondta, hogy nem, soha.

Mitől 'lobbanhatott be újra a láng'? Hogy csillapítsak ezen? Mit tegyek?

/L

2016. dec. 5. 22:24
 1/2 Stark2000 ***** válasza:

Hasonló cipőben járok, csak itt én vagyok a fiú. Szerelem nálam is megvan. Lassan 4 éve, hogy ismerem, 3 éven keresztül nem kerestem, képtelen voltam elfelejteni. Augusztusban felkerestem, miután szakítottam barátnőmmel. Augusztus óta ahányszor meghallom a nevét, csak megnövekedik a pulzusom és tágra nyílik a szemem, zavarban leszek, akár csak egy kis fiú.. fél hónapja hittem azt, hogy már nem olyan erősek az érzelmeim, kezd elmúlni a viszonzatlan szerelem. Erre ma fantáziáltam egy kicsit róla mikor szóba jött, és.. ugyan ott vagyok, mint augusztusban.

Azt tudom tanácsolni, hogy köss hozzá rossz emléket ahányszor eszedbe jut - így talán kevésbé lesz kellemes emlékezni rá, akárhányszor eszedbe jut. Küzdeni nem éri meg vele.. mire kinyitod a szemed, már más kezét fogja, ha csak te nem teszel valamit azért, hogy legyen jövőtök. Jobb elfelejteni, nem keresni, kapcsolatokat megszakítani, ha elakarod felejteni és elásni az érzelmeidet. De ha meg úgy jársz mint én, még 4 év után is ugyan ott tarthatsz.. valami sose múlik.

A "láng" én sem tudom, mitől lobbanhatott be. Csak ott van a "szikra" . Marha szerelmes lehetsz te is, kitartást! :)

2016. dec. 5. 22:50
 2/2 A kérdező kommentje:

Igazából nem tudom vele megszakítani a kapcsolatot, mert egy szakon vagyunk, egy baráti körben.

És nyáron nem láttam kb 1,5 hónapig és annyira hiányzott, hogy minden nap és egész nap csak ő járt a fejemben és abban reménykedtem, hogy legalább az utcán összefutunk, hogy legalább pár másodpercre láthassam.

Folyamatosan olyan volt, mintha ideges lennék, annyira hiányzott.

Egyébként nincs senkije, és azt mondta nem is akar senkit.

Egyébként kitartás Neked is!

Várom még a válaszokat.

2016. dec. 5. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!