Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mivel lehet titeket meghatni? Ha sír egy lány akkor sajnáljátok őt?

Igen de odamenni nem fogok hozzá, ha idegen..
17f

Hát ha ismerem akkor odamegyek hozzá hogy mi történt de ha tudom hogy vmi hülyeség miatt sír vagy szomorkodik akkor nem :)
17/f

Attól függ, hogy ki az, miért, minek.
19/F

Ha ezzel akarsz bevágódni valakinél az eléggé gyerekes húzás.Nálam biztos, hogy nem jönne be.
Ha tudom, hogy azért sír mert valami bántja és ismerem, akkor odamegyek hozzá és megvigasztalom.Esetleg, ha igényli, megölelem.Ha viszont úgy látom, hogy színlel, mert valamit el akar érni, akkor hagyom vagy még az arcába is röhögök, hogy kár erőlködni ilyen gyerekesen.
Mivel lehet meghatni?Őszinteséggel, semmi mással.Tudod ez az egyik alapja is a komoly párkapcsolatnak.
Egyébként hány éves vagy?

Tudod, a férfiak 99%-a nem szereti, ha sír a lány.
Ők problémamegoldó gondolkodásúak, amibe a felesleges bőgés nem fér bele - kivéve, ha meghal valaki, vagy oka van a dolognak (a nem tudom megcsinálni ezt vagy azt, nem ok).
Én is sírok néha, de a párom az ölelésen kívül nem tud mit kezdeni vele, és azonnal a kiváltó ok megoldásán kezd agyalni. Aranyos egyébként, de nekem ha sok a feszültség, és nem tudom levezetni, kell, hogy sírjak akár random, ezt nem érti, pedig érzékeny, és empatikus férfi. .)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!