Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy nagyon fura sztorim....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy nagyon fura sztorim. Meghallgatjátok? 😦

Figyelt kérdés

Szóval kiírtam pár kérdést néhány napja és rámírt egy fiú aki iszonyat szerelmi vallomasokba kezdett egy lány iránt mert azt hitte a kérdés neki van.

Szóval ez most komoly? Akad itt olyan lány aki így hiteget egy kis lelkibeteg srácot, aki ráadásul tényleg beteg, élőben pedig semmibe veszi utána?

Hetekig itt hülyítették szegényt, nekem meg már olyanokat írt, hogy csak bőgtem mert ilyen srácért ölni tudnék szószerint.

Nem írok ki semmit csak annyit mondanék, hogy ha ez igaz akkor nagyon szégyellje magát a lány.

Ahogy pedig leszűrtem, hát. Hasonlót nem hiszem, hogy találni fogsz már bocs még ha hazudott is neked egy-két dologban.

Szóval a srácot most bíztatom amit neked kéne igazából, hogy a világ nem veszett el és vannak nők rajtad kívül is.

Azok a festmények pedig, ami rólad keszült, hát.

Olyat manapság szerintem senki se tud festeni de te tudod.

2016. dec. 4. 00:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Te jó ég mibe keveredtem
2016. dec. 4. 00:24
 2/7 anonim ***** válasza:
honnan tudod hogy egyáltalán lány volt? amúgy sok lány meghulyul aztán úgy viselkedik mint valami retardált. de errol nem ok tehetnek! a noi logika kezd náluk kifejlodni és egyre jobban megbutulnak.
2016. dec. 4. 00:26
 3/7 A kérdező kommentje:

Hat nem tudom. Nem mondok semmit.

Megígertem a fiúnak hogy csak 1 kérdes semmi több ezt se akarta.

De rettentően felhúztam magamat. Én sose tennék ilyet fiúval, nem, hogy ilyen kis egyedi fajtával, egyébként lány mert élőben is tudja ki.

2016. dec. 4. 00:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
háát akkor a retardált szó a megfelelo rá. ilyen lánynak mindegy ne félj :) a szenvedés nem most fog eljonni neki. majd egy jópár év múlva amikor mindenki megkapta aztán senkinek nem fog kelleni :) had élvezze ki majd visszakapja :)
2016. dec. 4. 00:35
 5/7 A kérdező kommentje:

Ezt próbálom én is a srácba sulykolni.

Meg komolyan ahogy leírta, hogy mennyit dolgozik és csak a lány miatt akar bármit is meg ahogyan ezt megfogalmazta.

Komolyan, a barátnőim is zokogtak kb;

2016. dec. 4. 00:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Na látod, első számú indok, hogy miért is válaszolok félve a privikre... a fröcsögésből nem szoktam kérni.
2016. dec. 4. 00:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Nagy dolog... Nekem is vannak gondjaim, de szerimtem igen csak szerencsétlen megoldás az onsajnaltatas mivel megoldanu nem fog semmit, egy idő után meg már téged is zavarni fog. Azzal tudok szolgálni az illetőnek, hogy lépjen túl rajta.

17F

2016. dec. 4. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!