Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Éreztetek már olyat, hogy a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már olyat, hogy a sors nem akarja, hogy együtt legyél azzal aki tetszik neked?

Figyelt kérdés
Pl. folyamatosan elkerüljük egymást, épp nem felém néz, pont elfordul, ilyesmik?

2016. dec. 3. 23:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem :) viszont olyant igen, hogy mindenhol őt láttam mintha kísértett volna,de kizárt mivel messze lakunk egymástól, végül elkönyveltem elmezavarnak.
2016. dec. 23. 12:55
 12/13 anonim válasza:
Igen sokszor volt ilyen de ne agodj előbb utóbb megszűnik csak ne add fel
2017. jan. 6. 18:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Én eddig akármennyi lányba szerettem bele, egyszer sem jött össze, mert nekik a 185 centi magas csávók kellenek. Én meg depressziós vagyok, hogy csak a magasságom miatt nem szeretnek. 168cm magas vagyok és sosem voltam bunkó senkivel. Adok magamra és gyúrok lassan 2 éve, megis látszik de még ez sem elég. Nincsen egom, nem vagyok egy beképzelt paraszt mint a kigyúrt csávók nagy része. 142-es az IQ-m, de ez sem elég nekik. Nem tudom mit csináljak. Én azt tanácsolom neked, hogy ne keresdd annyira az Igazit, mert csak nagyobbat fogsz csalódni. Remélem tudtam neked segíteni 16/F
2017. júl. 17. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!