Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan hozzam fel?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozzam fel?

Figyelt kérdés

A helyzet, hogy van egy lány, aki nagyon bejon nekem, szeretem. Egy osztályba járunk, vegzosok vagyunk mind a ketten. Meglepően közeledik hozzam. Ha örül, ha szomorú megolel. Jol el tudunk beszélgetni. Azonban valamikor meg rettentően bunko tud lenni. Egyik osztálytársam beszélt vele, azt mondta neki, hogy nem kéne bunkónak lenni velem, mikor kedves vagyok hozza. Erre a lány válasza az volt, hogy nem akarja hogy többet belekepzeljek a dologba.

Most innentől elvileg tiszta lenne a dolog. Kerdes, hogy van e esélyem ezek utan nala? Lehet direkt mondta ezt, mert mit is mondana egy osztálytársnak? Megjegyzem, hogy mással folyamatosan bunko.

Szóval a kerdes, hogy van esélyem nala szerintetek? Hogyan tudnam megkerdezni tole, hogy akkor most mi van? Mert igy elég furcsa. Mit mondjak neki? Nem akarom hogy a barátságunk rámenjen.

Lehet teljesen egyértelmű, de köszönöm a segítséget, aki tud.

2016. dec. 3. 18:36
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem ha ilyen jóban vagytok, akkor van Nála esélyed, de lehet hogy o ezt nem akarja. Marmint hogy ronda vagy? Vagy a bff-jének a volt pasija? Vagy valami meggátolja hogy engedjen az akaratának.

A másik kérdésre válaszolva hogy hogyan kérdezd meg. Szerintem nyugodtan állj kozel hozza es kérdez meg komolyan. Es ha van esélyed akkor nem fog nemet mondani. Mondd azt hogy itt az idő, valasszon mert ez igy nem lehet tovabb. Mondja meg hogy mit akar. Ha meg nem tudja akkor egy próbát megért. Hajrá!

2016. dec. 3. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!