Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon mit írjak neki?
Figyelt kérdés
Van egy lány facebook-on , aki tetszik, de sajnos más iskolába jár, más városba, így nem tudok vele "úgymond " találkozni. Facebook-on gondolkodtam hogy rá írok, mivel ismerőseimtől halottam, hogy ők is írtak már rá lányokra. Ilyenkor ismeretlenül mit irjak neki? Szia, Mizu? Utána mit? Segítségeteket kérném, ki mit szokott írni ilyenkor.Sajnos soha nem csináltam még ilyet2016. dec. 3. 10:12
1/6 anonim válasza:
Igazából két lehetőség van
1.Az alap nem túlgondolt de ha belegondolsz lehet hülyén jön ki hogy ilyet kérdezel egy idegentől viszont ha már ezt így megkérdezed fiú létedre egy idegen lánytól akkor tulajdonképpen le esik neki rögtön hogy neked bejön.
Szóval ez a ->> "Szia!Miújság?/Hogy vagy?"
2.Talán ez udvariasabb de ehhez kicsit több bátorság kell szerintem.De itt értelmesebbnek is gondolhat a lány amúgy.
Szóval ez a ->> "Szia!Szimpatikus lánynak tűnsz.Lenne kedved beszélgetni?(Szeretnélek megismerni.)"
2/6 A kérdező kommentje:
Hat nemtudom. Te ilyet irtal mar vagy kaptal mar?
2016. dec. 3. 17:22
3/6 anonim válasza:
Jajj ne. Lány vagyok. Ha pl rám irnál ezzel kb tiltanálak, kérlek írj rá konkrétan! Szia, facebookon láttalak, elég vonzó vagy számomra stb...
4/6 anonim válasza:
Igaza van a hármasnak!
Én is utálom amikor valaki rám ír, beszélünk 10 percet és még mindig nem tudom mit akar igazából...
5/6 A kérdező kommentje:
Igazabol kicsit onbizalom hianyos vagyok ezen a teren. Felek hogy leraz, hulyenek nez hogy mit akarok, soha nem csinaltam meg en ilyet
2016. dec. 10. 16:55
6/6 anonim válasza:
3-as vagyok. Ne félj! Nyugodtan irj priviben, segítek mit irj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!